Hlavní obsah
Článek

Měla to být pohodová podívaná a oddychovka na páteční večer. A taky velký návrat Martina Dejdara (59), herec a moderátor by o to jistě stál. Bohužel se tak nestalo. Z vědomostní soutěže Kdo se ptá? se hit rozhodně nestane.

„Zatímco ve světě soutěží dvojice z lidu, v české verzi Kdo se ptá? poměří znalosti známé osobnosti,“ lákali tvůrci tuzemské verze oblíbené show diváky ke sledování. Což o to, první díl je nalákal, pak už to ale bylo jenom horší. Aktuálně si ji v pátek vybírá zhruba 160 tisíc lidí. To není mnoho. Na Primě by k tomu jistě řekli, že ani neměli větší ambice, že šlo jen o to, vhodně vyplnit vysílání.

„Prima zařadila zpátečku a šlápla na plyn. S takovou brzy dotelevizuje. Jedno strašné  dramaturgické rozhodnutí za druhým. Chápu, že Máme rádi Česko bylo drahé, ale populární a stačilo vyměnit uřvaného, sebestředného a za každou cenu jakože vtipného Prachaře za někoho normálního. Tohle je cesta do horoucích pekel a vypadá to jak z TV Šlágr,“ řekl o nové show na ČSFD.cz recenzent Pulper.

„Po pár minutách jasný, že tohle je další velké šlápnutí vedle. Od záludných otázek fakt očekávám něco více, než Kolik je Ludolfovo číslo na dvě desetinná místa. Tohle byla úroveň otázek, u kterých věřím, že by je sfoukli i bratři Bendigové jako nic. Další díl už nedám,“ doplnil ho svým názorem Borohub.

„Dramaturgie by si měla uvědomit, že je rok 2024, což platí i o volbě moderátora v podobě obchodníka s parfémy a přáními k narozeninám Martina Dejdara,“ nechal se slyšet Olík. Ani on Kdo se ptá? rozhodně nechválil.

Velmi rezervovaně se k pořadu vyjadřovali i diváci Primy. „Trapnej Dejdar, ať jde soutěžit o Hrad,“ napsala Irena, která poukázala na zálibu Dejdara v poklonkování těm, kdo jsou zrovna na Pražském hradě. Jestli Prima s tímto pořadem neměla „velké ambice“, tak jí to konečně vyšlo. Možná právě to je ten recept na štěstí…

Další články

Načítám