Hlavní obsah
Článek

Televize Prima uvedla nový seriál Kamarádi a může si, alespoň prozatím, oddychnout. Diváci jej přijali s nadšením. Po kritických ohlasech na předchozí projekty Eliška a Damián, Zalez do spacáku a Česko na grilu se Zdeňkem Pohlreichem je to příjemná změna.

Nemůžeme samozřejmě předbíhat, seriál má za sebou teprve první díl, ale reakce jsou mimořádně příznivé. Lidem se líbí, že jde o oddychovku, navíc z venkovského prostředí. Podle některých bylo už dost kriminálek ze špinavých měst. Tito diváci zřejmě nepatří k těm, kteří krimiseriálům napříč kanály zajišťují největší čísla sledovanosti… Primě však slibují, že si zapnou i druhý díl Kamarádů, a věří, že se časem nerozpliznou v uměle natahovaných scénářích bez kloudného děje. Uvidíme.

Ústředním motivem seriálu Kamarádi jsou tři přátelé od dětství, kteří se vracejí do rodné vsi, aby tam rozpumpovali život. Hlavní role ztvárnili David Gránský, Jan KomínekAnastasia Trmal, za svobodna Chocholatá.

Gránský je bez nadsázky jednou z hlavních tváří Primy, diváci jej znají z Ohnivýho kuřete, Modrého kódu, Sestřiček nebo Zoo. Fanoušci také vědí, že herec je ženatý a s manželkou Nikolou vychovávají syna Matea. Jak je to u jeho dvou kolegů?

Jan Komínek zatím popularity Gránského nedosáhl, ale má k tomu nakročeno. Diváci jej znají nejen z Primy (Eliška a Damián, Dobré zprávy), ale také z konkurenční Novy (Ordinace v růžové zahradě, Anatomie života). Zahrál si i ve filmech Jan Palach, Hastrman, Přes prsty nebo Vyšehrad: Fylm.

Herec je čerstvě zadaný, má přítelkyni Alex, s níž se dal dohromady na sociální síti. „Poznali jsme se na instagramu. Začali jsme se sledovat a já jsem mu pak napsala jako první, jestli by nešel ven, a on šel. Já nežiju v Čechách, ale v zahraničí, a jela jsem za ním sedm hodin,“ řekla Super.cz Alex.

Anastasii Trmal si spousta diváků vybaví jako Aninku z Troškovy pohádky Zakleté pírko. I ona má na kontě několik seriálových rolí (Vyprávěj, Gympl s (r)učením omezeným, Jetelín, Ohnivý kuře, Modrý kód). Herečka je vdaná za fotbalového brankáře Matouše Trmala, který aktuálně chytá za FK Mladá Boleslav. Vychovávají dvouletého syna Christiana.

Líbil se vám první díl seriálu Kamarádi?
Ano
67,8 %
Ne
10,1 %
Neviděl/a jsem
22,1 %
Celkem hlasovalo 1502 čtenářů.
5
fotek

Další články

Načítám