Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a herečka Eva Burešová (31) se po třinácti letech vrátila do show Česko Slovensko má talent. Tentokrát bude patřit k hostujícím porotcům.

Dvanáctý ročník talentové show nabídne pět porotců v každém dílu, ke stálicím, jako jsou Jakub Prachař (41), Marta Jandová (50), Diana Mórová (54)Jaro Slávik (50), se přidají Leoš Mareš (48), Mária Čírová (35) a právě Eva Burešová, která si roli porotkyně vyzkouší hned v prvním pátečním díle.

Před třinácti lety Evě táhlo na osmnáct let a studovala konzervatoř. Na pódiu se objevila v leopardích šatech a nesmělým hláskem se představila tehdejší porotě ve složení Martin Dejdar (59), Lucie Bílá (58) a Jaro Slávik.

„Dobrý večer, já se jmenuju Eva Burešová, přijela jsem z Hlučína a zazpívám píseň Listen od Beyoncé. Bude mi 18,“ pípla Burešová. Zatímco Dejdar jí pochválil její leopardí outfit, Slávik si neodpustil rýpnutí. „Co se ti na nich líbí?“ ptal se. To už ho ale zastavila Lucie Bílá. „Ale, Jaroušku! My vám držíme palce, zazpívejte nám,“ vyzvala Burešovou ke zpěvu. Na ukázku se podívejte ve videu.

Ta pak Jarovi doslova zavřela pusu se „svou Beyoncé“. A o dvanáct let později zasedla vedle Slávika v porotě. A také s leopardími šaty!

„Na hostování v porotě Talentu se velmi těším. Vracím se vlastně tam, kde to všechno začalo. Těším se na nové talenty. Za dobu, co jsem byla v show poprvé, jsem nabrala spoustu zkušeností, a proto doufám, že dám Talentu to, co mám,“ prohlásila natěšená Burešová.

Další články

Načítám