Hlavní obsah
Článek

Cyklista Jiří Ježek (50) zatím ve StarDance tančí tak, že byste nepoznali, že tančí s protézou dolní končetiny. Šestinásobný paralympijský vítěz a šestinásobný mistr světa na parketu válí po boku Lenky Nory Návorkové (33). Ve druhém kole si vytančili krásných 22 bodů za povedený jive.

Z pohledného sportovce je nadšena především porotkyně Tatiana Drexler (61). „Nerozumím tomu, jak je to možné, fantastické,“ chválila jeho jive. „Vy si nebojíte naložit, tančíte choreografii, kde je snad milion kroků, a všechny je dáte,“ uznale kýval i Jan Tománek (53).

Sympatický cyklista si už získal srdce celé řady divaček, které mu nadšeně posílají hlasy. „Moc bych přála panu Ježkovi výhru. Ten elán, nestačím zírat,“ psala na sociální síti StarDance jedna z nich. „Masakr, já to pořád nechápu, jak je to s protézou možný. Nevidím rozdíl. Fakt skvělý,“ neskrývala nadšení jiná dáma.

Všechny případné nápadnice mají ale smůlu. Manželkou Jiřího Ježka je už 24 let pohledná Soňa, která je zároveň jeho manažerkou. A samozřejmě nechybí ani v hledišti StarDance, kde mu nadšeně fandí.

Její muž nedávno oslavil padesátiny a manželka mu poslala dojemné přání: „Dneska má narozeniny ten nejlepší kluk na světě! Baví mě život s tebou! TY mě bavíš! Děkuju, že seš! Všechno nejlepší, lásko,“ napsala mu i po letech krásné vyznání. Tak uvidíme, jak dlouho mu bude fandit ve StarDance. Zatím to vypadá, že to Ježek dotáhne daleko.

6
fotek

Další články

Načítám