Hlavní obsah
Článek

Bouřlivák Charlie Sheen (59) coby novinář čekající na svou velkou příležitost. Chris Trucker v roli pouličního podvodníčka prodávajícího lístky na basketbal. Na filmovém plátně skvělá kombinace, ve skutečnosti by ti dva snad ani nemohli být více rozdílní …

Sheenův osobní život bývá často předmětem zájmu médií. Kvůli bohatému milostnému životu, právním problémům, ale i různým závislostem. Jeho bouřlivá manželství a následné rozvody, stejně jako jeho léčení z alkoholové či drogové závislosti či veřejné přiznání, že je nakažený virem HIV, plnily titulní stránky médií po celém světě. V roce 2011 byl po řadě kontroverzí a veřejných výstupů, včetně kritiky tvůrců seriálu, vyhozen ze seriálu Dva a půl chlapa.

Naproti tomu Chris Trucker, americký herec známý například z komediální trilogie Křižovatka smrti, který se drží stranou hollywoodského života, je aktivním křesťanem a věnuje se charitativní práci, včetně podpory vzdělávání a pomoci potřebným. Jeho jedinečný styl, energický výkon a schopnost rozesmát publikum ho učinily nezapomenutelnou postavou v historii filmové komedie. Své soukromí ale drží na uzdě a mediální kauzy se mu vyhýbají.

Když se tito dva osobití herci spojí, výsledek může být buď katastrofa, nebo naprostá komediální smršť, která vás zvedne za židle. V případě filmu Řeč peněz je to naštěstí ta druhá varianta. A vy se o tom můžete přesvědčit 2. srpna na Televizi Seznam.

Ve snímku Řeč peněz Sheen ztvárnil ambiciózního televizního reportéra, který čeká na svou velkou příležitost. Hledá šťavnatou zprávu, která by mu pomohla vylepšit jeho právě klesající kariérní vyhlídky. Nutně potřebuje pořádného sólokapra, za každou cenu. Takže když se mu do cesty připlete Chris Tucker coby Franklin Hatchett, jako by vyhrál v loterii.

Franklin je totiž pouličním kšeftařem, který se naprostou náhodou dozví, kde zloději schovávají diamanty neuvěřitelné hodnoty. Franklin tak musí utíkat nejen před policisty, kteří po něm neustále jdou, ale i před gangstery obávajícími se o svůj poklad. Začíná zběsilá honička plná akčních scén, humoru a nečekaných zvratů, jak se dvojice pokouší rozplést složitý případ, na jehož konci čeká obrovské jmění. Jak to vše dopadne, se dozvíte 2. srpna od 20:10 na obrazovkách Televize Seznam.

Další články

Načítám