Hlavní obsah
Článek

Usednout do porotcovského křesla poté, co StarDance opustil všemi milovaný Zdeněk Chlopčík (67), je dosti ošemetné. Svoje o tom ví Jan Tománek (53), kterého po prvním kole diváci roznesli na kopytech. Staronový člen poroty ale šel do sebe a s tím dalším přišla výrazná změna.

„Komentáře Mistra Tománka, to je děs. Leckdy působí až trapně, pan Chlopčík měl úroveň,“ uvedla v jedné z facebookových diskuzí Zdeňka. „Že? Chybí mi tam jeho elegance, vtip, špičkování s ostatními. Ovšem tento pán by tam nejraději seděl sám dle jeho chování a jen kecal, kecal a kecal. Omlouvám se, ale fakt mě tam ten první večer štval,“ přitakala po prvním soutěžním večeru Anna.

„Tománek tančil špatně, choreografie měl mizerné, vždy vypadával mezi prvními, porotce už dělal, ale byl neodborný, nudný. Nevím, kdo ho pořád protežuje. Chlopčík byl alespoň odborník na tanec a dokázal chyby vysvětlit,“ přidala svůj názor Šárka.

„On musí mít tlačenku, jinak to není možný. Je to otřesný, že tam bude žvanit ta svá moudra každou sobotu,“ doplnil Petr. „Pane Tománku, na co si tam hrajete. Jste velmi arogantní člověk,“ nešetřila staronového porotce Aneta.

„Celý dojem za mě stejně narušuje nepřítomnost pana Chlopčíka. Nechápu, jak si Česká televize mohla podřezat větev pod nohama. Všichni prosí o jeho navrácení, a stejně je to lhostejné. A pán Tománek? Ach jo!“ povzdechla si Věra. „Nejhorší je, že už minule vypadl Chlopčík. A nerozhodli o tom diváci. Ten záskok je trapně samolibý,“ nechal se slyšet Petr, který Tománka vůbec nešetřil.

S druhým tanečním večerem však přišla změna, a to dost výrazná. „Dneska se snažil,“ hájila ho Radka. „Taky jsem měla dojem, že to bylo oproti minulému týdnu trošku lepší,“ potvrdila její slova Lenka.

„Po tomto dílu bych chtěla pochválit pana Tománka, který minule schytával dost bídu. Tentokrát byl z porotců nejobjektivnější a z jeho hodnocení si páry mohou vzít nejvíc rad k srdci,“ mínila Jana.

Změna to byla vskutku výrazná. To, že mluvil ze všech porotců nejdéle, to se ani s dalším kolem nezměnilo. Vesměs se ale snažil chválit, přijít s konstruktivní kritikou, a zároveň motivovat páry do dalších kol. Chvílemi to vypadalo, že místo něj sedí někdo úplně jiný, tak markantní změna to byla!

6
fotek

Další články

Načítám