Hlavní obsah
Článek

Nekonečný seriál Ulice má novou posilu. Po návratu Patricie Pagáčové (35), Terezy Brodské (56)Matouše Rumla (38) se diváci mohou těšit na zbrusu novou tvář. Do nových osudů uličních postav zasáhne docela podstatným způsobem hrdinka v podání herečky Ivany Andrlové (63). Jak konkrétně, nechává televize zatím pod pokličkou.

Sympatická herečka je stálicí našeho filmového a televizního ringu. Představitelka princezny Lenky z pohádky Princové jsou na draka je oblíbená hned u několika generací. „Nastoupit do seriálu, který takhle dlouho funguje, je podle mě dost těžké, ale myslím si, že naše společné začátky proběhly dobře a příjemně pro všechny,“ svěřila Andrlová.

Ulice má nyní prázdninovou pauzu, na Andrlovou se ale diváci vesměs těší, byť vyjadřují určité obavy. „Super, Ivana to tam oživí, byla to už dost nuda!“ potěšilo divačku. A zaujala i pány. „Princezna Lenka, tak na tu se těším. Nic proti ní, v pubertě jsem ji asi trochu miloval, ale docela mě začíná znejisťovat ten přísun nových i starých tváří,“ vyjádřil radost i obavy jeden z diváků.

„Hlavně z ní neudělejte to co z Vondráčkové,“ strachovala se o kladnou a princeznovskou pověst Ivany Andrlové další fanynka, které se nelíbí „záporačka“ Lucie.

„Je vidět, že už nevědí, jak v Ulici dál, obsadí tam každého, kdo chce, pecka bude, až tam dají paní Žilkovou,“ zaznělo také v diskusích. Žilková si ostatně v Ulici zahrála v jejích začátcích.

„Tak tu tipuji na tu ,jezinku‘, co bude všem brnkat na nervy. Jinak proti paní Andrlové nic nemám, naopak ji mám ráda,“ zdůraznila další fanynka Ulice.

Další články

Načítám