Hlavní obsah
Článek

Protože kriminálek není nikdy dost, naservíruje Prima další. Hrdina dal vyniknout nejen Ondřeji Malému coby majoru Říhovi, ale i Kristýně BokovéJanu Nedbalovi (34) v rolích státní zástupkyně Lucie Bartošové a detektiva Adama Hrdiny. Seriál ještě ani nezačal a diváci už řeší, co spolu ústřední dvojice bude mít.

„Adam je mladý detektiv velmi svérázného typu, až takového belmondovského, pokud se někdo neurazí. Seriál je protknutý zajímavými zápletkami a poněkud sarkastickým humorem. Diváci se mají na co těšit,“ řekl k seriálu a své postavě jeden z nejvytíženějších herců současnosti, který se blýskl v minisériích BoženaKrál Šumavy, snímku Bratři a řadě dalších projektů. V tomto si střihl nejednu akční scénu, nechyběly ani ty se zbraní, a tak se rozhodně nenudil. A nejen to!

„Mojí drahou kolegyní, se kterou jsem nejčastěji na place, a nemůžu být šťastnější, že to je právě ona, je Kristýna Boková. Je skvělá, nejlepší a zbožňuji ji. Doufám, že to bude vidět i na obrazovce, že se to tam všechno prolne,“ doplnil Nedbal.

„Lucie je netypická státní zástupkyně, je empatická, žehlí průšvihy a umí se vžít do lidí, což si myslím, že není vůbec typické. Možná je to tou její historií. Je to bývalá modelka, která si musela projít nějakou cestou, vystudovat a prosadit se v mužském světě,“ popsala svou úlohu Boková, která měla před natáčením Hrdiny hereckou pauzu.

„Náročné natáčení to pro mě bylo v tom smyslu, že čtyři roky jsem nic intenzivně netočila. Měla jsem malé projekty a byla jsem maminka. Z nuly jsem šla na sto. Těžké bylo i to, naučit se odborné texty. Nemohla jsem si nic vymýšlet, improvizovat. Všechno jsem se musela naučit jako básničku,“ vzpomínala na úskalí natáčení seriálová Lucie, která si na rozdíl od svého kolegy moc akčních scén neužila.

„Mrzí mě to, chodila jsem domů s hlavou, která byla trošku vygumovaná, ale tělo unavené vůbec nebylo. Takže jsem alespoň v kancelářích, kde jsme natáčeli, chodila po schodech nahoru a dolů, abych se aspoň trošku fyzicky unavila,“ smála se herečka.

Diváci se už teď zajímají o to, jak se bude vyvíjet vztah hlavních postav. Charizmatický kriminalista a přitažlivá státní zástupkyně, to jde teoreticky velmi dobře dohromady, ale co v praxi, respektive na obrazovce? Milovníky seriálů a milostných příběhů jistě potěšíme. „Zatím je natočeno osm dílů a pozornému divákovi jistě neuniknou drobné náznaky toho, jak by se to mezi nimi mohlo vyvíjet. Mají se určitě nač těšit, rozhodně si nebudou lhostejní,“ prozradil nám zdroj z televize.

6
fotek

Další články

Načítám