Hlavní obsah
Článek

Už na podzim vtrhne na televizní obrazovky populární taneční show StarDance. Sázkové kanceláře už od začátku měly jasno v tom, že mezi největší adepty na vítězství bude patřit oblíbený herec Filip Blažek (51).

S kurzem 5:1 ale zahýbala kauza jeho manželky Jolany, jež poměrně nelichotivě okomentovala vybrané tělesné partie Veroniky Arichtevy (38), která její zprávu veřejně sdílela. Jolana se sice nakonec Arichtevě omluvila, Blažek za ni ale na sociální síti dostával sodu. A to ještě ani neměl možnost předvést své taneční umění. Bookmakeři už korigovali kurz na jeho výhru směrem nahoru na 7:1. Stejný kurz má i na to, že vypadne hned v prvním kole.

S ohledem na nejasnosti, jak věc bude dále eskalovat, pak zařadili do nabídky v kurzu 5:1 i sázku na to, že Blažek do soutěže vůbec nenastoupí. Pro Filipa Blažka se, předpokládám, poslední dny proměnily v noční můru. Faktem prostě je, že to, co vymyslela jeho manželka, nebylo zrovna slušné a už vůbec ne chytré. Pro ty, kdo Veroniku Arichtevu trochu sledují, není překvapení, jak s celou věcí naložila. Uvidíme, jak se kauza bude dále vyvíjet, eventuálně jaké stanovisko populární princ zaujme,“ řekl expert Fortuny Roman Kovařík.

Vzhledem k tomu, že StarDance začíná až za několik měsíců, na kauzu se pravděpodobně zapomene a Blažek na tanečním parketu naopak zaujme další diváky.

K největším favoritům soutěže momentálně patří herec Oskar Hes a herečka Marta Dancingerová s kurzy 4:1, hned v závěsu za nimi pak jejich kolegyně Lucie Vondráčková (6:1). Stejný kurz jako Blažek, tedy 7:1, má na vítězství také cyklista Jiří Ježek, spisovatel Patrik Hartl a zpěvák Ondřej Ruml.

K outsiderům naopak patří herečka Jana Paulová (15:1), herečka Chili Ta Thuy (13:1) a kickboxerka Martina Ptáčková (10:1). V žádném případě ale nejsou bez šancí, k outsiderům ostatně loni patřila i pozdější vítězka StarDance Darija Pavlovičová.

Další články

Načítám