Hlavní obsah
Článek

Finále Love Islandu je zde! Již dnes se dozvíme, kdo ze zbývajících tří párů odjede domů nejen po boku drahé polovičky, ale také s pohádkovou výhrou v kapse. Zvítězí láska, nebo peníze?

Dva měsíce uplynuly jako voda a den D je tady! Letošní série populární reality show Love Island se chýlí ke konci a už dnes večer bude známé jméno vítězného páru. Má to ale háček – vyhrát může pouze jeden. Vítěz se sám rozhodne, zda si sladkou odměnu v podobě dvou milionů korun ponechá, nebo si ji rozdělí se svým protějškem.

Těsně před branami finále opustili vilu počáteční favorité na vítězství, Tereza VebrováTomáš Tapušík. Ti skončili na pátém místě. S „bramborovou medailí“ pak odešli Viktorie WojcikováTadeáš Vilhelm. O pohádkovou výhru nyní tedy bojují zbývající tři páry: Dominique Alagia (19)Daniel Minich, Kristina VíglaskáMichal „Trabo“ Trabalík, Yenifer Cao (31)Pavel Tóth. Kdo z nich odejde nejen s láskou, ale i v balíku?

Během závěrečného rande si poprvé vyznali city Domi s Danem a poprvé v jejich vztahu zaznělo „Miluji tě“. Kristi s Trabem si pak stvrdili lásku prstýnky, které je zavazují ke splnění slibu, že společně procestují svět. Pavel potom Yeni ujistil, že se kvůli ní změnil, a dal si „výzvu“, že ji bude milovat až do konce života. Sledujte finále Love Islandu Česko & Slovensko 2024 už dnes večer na Voyo.

6
fotek

Další články

Načítám