Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková (44) patří k favoritkám StarDance. V prvním kole zatančila s Lukášem Bartuňkem tango a porota jí udělila 20 bodů. Vondráčková nadchla porotkyni Tatianu Drexler (61), o dost méně ale jejího kolegu Jana Tománka (53), jenž v letošní řadě nahradil v porotě oblíbeného Zdeňka Chlopčíka (67).

„Vynikající, velmi slibné, nejvíc se mi líbila pasáž, kde tancujete sama, to jste si úplně jistá, v držení občas neudržíte postavení, točíte se výborně, kvalita pohybu tam je,“ chválila ji Drexler. „Jsem hrozně rád, že tady máte, Lucko, Táňu, že vás pochválila, to je vždycky hezký, vy si budete muset zvyknout na to, že od vás lidi mají očekávání. Pevně věřím, že tady budu tleskat a říkat, že Lucka Vondráčková byla výborná, dnes to tak ale nebylo, mělo to skvělou atmosféru, ale taneční věci byly slabé,“ zkritizoval Vondráčkovou Tománek s tím, že má ale zpěvačka obrovský potenciál a těší se na další kolo.

To se ale nelíbilo některým fanouškům Lucie Vondráčkové, které Tománkova kritika naopak vyburcovala. „Pan Tománek mě donutil poslat Lucce hlas. Trošku to přehnal,“ smál se jeden z fanoušků na Lucčině sociální síti, kde se to jen hemžilo pochvalnými komentáři. „Taky,“ dodal další a vysloužil si od Lucie srdíčka jako odměnu. „Tady evidentně nějaké osobní antipatie převršily profesionalitu. Taky jsme poslali hlasy, zpíváte krásně a tančíte krásně,“ zaznělo také v komentářích.

Přísný Tománek, který se pokusil „hrát na Chlopčíka“ a moc mu to nešlo, ale našel i zastánce: „Proč donutil poslat hlasy, řekl jí pravdu, snad nebude chválit,“ líbilo se Tománkovo hodnocení paní Jiřině.

Většina fanoušků ale byla nadšená. „Luci, byla jste skvělá… já koukala se zatajením dechu. Na vás jsem se těšila nejvíce, moc vám to slušelo. Úžasný výkon. Jste moje favoritka,“ vzkázala jí jedna z mnoha fanynek. „Za mě nejpůsobivější tanec večera, navíc to Lucii velmi slušelo. Jen tak dál,“ stálo v dalším komentáři.

Samotná Vondráčková s kritikou počítala. „Všichni mi říkali, že to bude katoidní. Daleko větší jsou myslím očekávání na Oskarovi, nepovažuji se za nejvíc exponovanou,“ řekla pro Super.cz Lucie po skončení přenosu. Tak uvidíme, jak se Vondráčková předvede v dalším kole. Našlápnuto má výborně.

6
fotek

Další články

Načítám