Hlavní obsah
Článek

Do soutěže Česko Slovensko má talent se občas přihlásí někdo, kdo nemá ani špetku Talentu, zato sebevědomí má na rozdávání.

Když před porotu ve složení Jakub Prachař (41), Diana Mórová (54), Leoš Mareš (48), Eva Burešová (31)Jaro Slávik (50) předstoupil šestadvacetiletý operátor výroby Dávid, zprvu to vypadalo velmi nadějně.

Už od pohledu vypadal jako rocker, a tak se všichni těšili na to, jak zazpívá hitovku od Bon Jovi It’s My Life. Přišel na casting v den svých narozenin a prozradil, že jeho snem je stát se rockovou hvězdou. On sám je se svým zpěvem spokojený, ač je prý ještě na čem pracovat…

„Zpívejte jako pořádný dvanáctiválec,“ vyzval ho Jakub Prachař a vzápětí litoval. Jakmile „budoucí rocková hvězda“ spustila, bylo jasné, že to bude průšvih. Falešný zpěv rval uši všem včetně moderátorů a diváků. Pana Dávida z Dolného Kubína na Slovensku ale nezastavily ani nemilosrdné bzučáky Slávika, Prachaře a nakonec snad úplně všech.

Leoš Mareš ho po „dozpívání“ songu prosil, ať se už radši nevrací, Prachař byl shovívavější a dal mu dva roky na to, aby na sobě pracoval. Na ukázku bizarního vystoupení se podívejte ve videu.

Má pan Dávid šanci uspět v budoucnu jako rocková hvězda?
Ano, určitě se vypracuje a ještě to všem natře
11,9 %
Ne, ten zpěv je naprosto příšerný, hlavně ať už se nikdy nehlásí do žádné soutěže
88,1 %
Celkem hlasovalo 2369 čtenářů.

Další články

Načítám