Hlavní obsah
Článek

Seriál ZOO míří do velkého finále. A diváci se nemusí bát, protože na ně čeká happy end! A to doslova. Ve svatebních šatech totiž skončí hned trojice hlavních hrdinek včetně Evy Burešové (31). Oblíbená herečka si coby Viky střihla svatební polibek se svým seriálovým ženichem Tomášem Klusem (38), který hraje fotografa Filipa.

„Je to pro mě smutný i veselý den zároveň. ZOO mi toho dala spoustu. Opravdu to jsou věci, které člověk jen tak někde neposbírá, a když už, tak za hodně dlouhou dobu. Já jsem v tom natáčení už osm let, takže si myslím, že těch zkušeností za kamerou je spousta. Dalo mi to nové přátele a kolegy, se kterými bych se třeba nepotkala. V tom mě televize a seriály baví, stále máte šanci potkat někoho nového,“ přiznává Burešová, která je za Viky moc vděčná.

„Myslím, že Viky byla moc fajn, a pokaždé jsem si ji brala domů. Vždy mi tu roli napsali tak, že mně byla hodně podobná, takže jsme spolu byly propojené,“ přemýšlí herečka.

U oltáře se potkala se svými seriálovými sestrami. Dvojčata v podání Lucie a Barbory Černých kráčela s ní. Za ženichy dámy měly Gorana Maiella a Štěpána Benoniho. Holky byly jak trojčata, stejné šaty, závoje, jen Barbora se lišila seriálovým těhotenstvím.

„Bylo v tom pěkné vedro a musím říct, že čím déle natáčení trvalo, tím bylo vše náročnější. Jako malá jsem si na nevěstu nehrála, spíš na agentku,“ směje se Barbora. Na závěr seriálu uvidí diváci i Veroniku Freimanovou (69), seriálovou maminku Gorana Maiella a Štěpána Benoniho.

„Na podzim mi bylo prozrazeno, když jsem před rokem odcházela, že se bude konat svatba. Padla otázka, jestli se vrátím na svatbu svých synů. Vrátila jsem se po půl roce a přišlo mi to, jako by to bylo včera. Svatbu jsem si nemohla nechat ujít, byla to nabídka, které nešlo odolat,“ dodala Freimanová. Samotný seriál ZOO sice končí, ale v nějaké podobě se na televizní obrazovky vrátí.

„Nepopírám to. Se ZOO se určitě ještě setkáme. Nebudu říkat, že ne. Na to je to příliš oblíbený seriál, abychom ho zavřeli,“ naznačila Super.cz nedávno dramaturgyně Lenka Hornová.

12
fotek

Další články

Načítám