Hlavní obsah
Článek

V Love Islandu vzniklo několik párů, které to spolu zřejmě potáhnou až do finále. Po trablech s porozuměním si ve vile našla lásku i influencerka Dominique Alagia (19), která se zakoukala do Slováka Dana Minicha.

Domi a Dano nepatří mezi páry, které projevují přílišnou náklonnost před kamerami. Jak influencerka ostatně uvedla, ač to mezi nimi jiskří, je si vědoma, že televizi sledují i její rodiče, a určité hrátky tak prý ráda přenechá jiným.

Není tajemství, že některé páry prožívají ve vile plnohodnotné vztahy a sex tam není žádné tabu. Přesto diváky překvapilo, že to byli právě Domi a Dano, kteří se ve večerních hodinách rozdováděli a vyměnili si nějaké ty sprosťárny, které se televize rozhodla odvysílat. „Chceš se držet za p*ro?“ zeptal se Dano. „Chceš se držet za moji p*ču?“ reagovala Domča pohotově.

@userterez4

To co se tam děje v noci? Co by chtěla držet??!! #loveisland #li #fy #fyp #zapinamypasy #domi

♬ původní zvuk - Terez444

A právě tahle scénka diváky velmi překvapila. „Tak to jsem si musela asi 3× přetočit, zda slyším správně,“ napsala divačka v jedné z vášnivých diskusí na sociálních sítích. „Normálně jsem se styděla,“ uvedla další. „Asi se jim tak líp usíná,“ napsal sledující. Jiní fanoušci se ovšem shodují, že nejde o nic, co by se mělo takhle rozebírat. „Nechápu, co se řeší. Je to pro ně normální, ať si dělají a říkají, co chtějí,“ shodují se další.

4
fotky

Další články

Načítám