Hlavní obsah
Článek

Atmosféra v Love Islandu houstne. Vilu opustili další 2 soutěžící a zbývající účastníci nyní čelí dosavadní největší zkoušce - Casa Amor! Dívky čelí pokušení v podobě pěti nových kluků a zdá se, že v největším ohrožení je Dušan, který tvoří pár s Dominique Alagií. Ten zatím nemá ani páru o tom, co se bez jeho vědomí děje.

Účastníci Love Islandu mají za sebou asi nejméně příjemné ráno, které na ostrově dosud zažili. V 19. díle krátce po probuzení obdrželi SMS, že Kerol, Yeni, Domi a Adam mají 30 minut na to, aby se zabalili a opustili vilu. Zpráva nejvíce zasáhla Dušana, který tvoří pár s Dominique Alagií (19) - jeho láska ale nakonec neodešla. Soutěž opustili jen 2 soutěžící, pro Yeni s Domi byl vyhazov pouhým varováním. Dušan si oddychnul, ale ne na dlouho. Zdá se, že až teprve teď se nad ním stahují mračna.

Poté, co Dušan neskrýval slzy, když měla odejít právě Dominika, přišla další nepříjemná rána. Dívky byly z vily na pár dní přestěhovány do Casa Amor, kde na ně čeká pokušení v podobě pěti nových kluků - jedním z nich je i Nathan Dzhaba, kterého si diváci mohou pamatovat z historicky první série Love Island. Nathan se netají tím, že největší sympatie cítí právě k Domi a že si na ostrov přijel právě pro ni.

Podlehne Dominique pokušení? V posledních dnech řeší ve vztahu Dušanem problém za problémem a vypadá to, že výměně partnera je v tuto chvíli otevřená. Není si jistá tím, že Dušan je pro ni ten pravý.

Další články

Načítám