Hlavní obsah
Článek

Zdeněk Pohlreich (67) už se naplno pustil do natáčení nových dílů pořadu Ano, šéfe! Oblíbený šéfkuchař s jazykem ostrým jako břitva si opět bere na paškál restaurace a hospody, kterým se pokusí pomoct s jejich skomírajícím podnikáním.

Za sebou už má několik natáčecích dnů. Léto se u něj ale nenese jen ve znamení práce, ale i relaxu. „Samozřejmě se snažím pracovat. K tomu i trochu odpočívat, sem tam nějaký sport, sem tam golf, kolo, tenis. Nic zvláštního,“ nechal se slyšet Pohlreich, který si mezi natáčením stihne dát i svůj oblíbený drink.

„Vždy dáme něco do kyblíku a zasypeme to ledem. Podle toho, na co je zrovna chuť. Když jdou odspodu malé bublinky, tak to je to nejlepší,“ liboval si. A zároveň vyzval diváky, ať mu klidně posílají tipy na hospody, kde by si jeho rady vzali k srdci.

Návrat Pohlreicha a jeho Ano, šéfe! vzbuzuje u diváků rozporuplné reakce. „A bude pořád stále tak sprostý a arogantní? Jinak nic proti, jinak jako kuchař klobouk dolů,“ napsal na sociální síti pořadu jeden z diváků. „Už je to ubohost,“ měl jasno pan Petr. „Jestli chceš infarkt, jednu ti doporučíme, Zdendo,“ má se Pohlreich na co těšit.

Jiní diváci nevěří, že Pohlreich dokáže hospodám pomoct. „Pokud tam nikdo nechodí, Zdeněk tomu pomůže, tak na dobu natáčení plus maximálně měsíc. Jeho rady jsou ok, ale do restaurace, kam chodí na oběd dělníci a jiní pracující, se prostě nehodí,“ míní jiný divák.

Další články

Načítám