Hlavní obsah
Článek

Herečka Jana Paulová (69) v sobotu večer opět zářila na parketu StarDance. Vitální dáma získala za sambu po boku Robina Ondráčka sice jen 19 bodů, tanec si ale i tak náležitě užívala, což diváci ocenili svými hlasy, kterými sympatickou herečku poslali do dalšího kola.

„Bylo to roztomilé, krásné, rytmické, sympatické,“ rozplývala se porotkyně Tatiana Drexler (61). To Jan Tománek (53) sice řekl, že „k tanci nedošlo“, ale pohoda a elegance byly u Jany Paulové nadstandardní. „Strašně mě to bavilo, byla v tom elegance a životní zkušenost,“ pochvaloval si.

Některým fanouškům se ale nelíbily šaty, v nichž herečka tančila sambu. „Paní Jana je skvělá krásná dáma, ale pan návrhář ji oblékl jak do vykřičeného domu. Laciný ošklivý model. Vraťte paní Kovaříkovou,“ zaznělo v komentářích na sociální síti Jany Paulové.

„Těch nepovedených modelů bylo večer víc,“ přidal se další. „Zvolený materiál na šatech to nějak posunul o level dolů,“ napsal jiný. „Od té doby, co tam není Kovaříková, je to oblečení tanečníků často dost otřesné! A Chili na to doplatila, chudák, tím utrženým kusem šatů, které byly vzhledem k tanci nevhodné,“ připomněla další divačka blamáž u kostýmu Chili.

Samotná Paulová zůstává nad věcí. Tanec si užívá a s kostýmem nemá problém. „Drazí moji, kašlete na to, co jsou šaty proti věčnosti. Posílejte do světa hezký věci a neřešte pí.oviny,“ vzkázala všem herečka s přidanými srdíčky a úsměvy. A hned se dočkala krásných slov.

„Janičko, vy jste takové sluníčko, které nikdy nepřestane svítit. Vy se pořád usmíváte a jde vidět, že si to opravdu užíváte, ten tanec. A dneska vám to hrozně moc sluší,“ napsala jí jedna z divaček. A Jana Paulová jí hned s radostí odpověděla. „Děkuju moc, máte pravdu, užívám, protože na to taky tanec je, pro radost, my neoperujeme srdce, jak si možná i někteří myslí, když kritizují každý náš krok,“ vzkázala nejen jí, ale i haterům herečka.

6
fotek

Další články

Načítám