Hlavní obsah
Článek

Herečka Denisa Pfauserová (35) se loni v červnu stala maminkou dcery, která dostala neobvyklé jméno Naila. Holčička roste jako z vody a v útlém věku se dočkala své první herecké role. S maminkou si zahrála v seriálu ZOO. Pfauserová hraje v seriálu Mariku, manželku mafiánského bosse Kamila v podání Jana Kopečného.

Společně mají malého syna Davídka a právě toho ztvárnila její dcera Naila. „Nabídla jsem, že miminko Kamila a Mariky může hrát má dcera. Viděla jsem to jako výhodu. A že to je holčička, která hraje chlapečka? Chápu to, i když mi to bylo líto. Seriál si ale vyžadoval vnuka, pokračovatele rodu Ovčíkových. Zatím to malá zvládala,“ prozrazuje Pfauserová a spolupráci s dcerkou si nemůže vynachválit.

„Hrát s Nailou je výhoda, protože je to hodné dítě. Nepláče, je spokojená a je to vždy fajn parťák, kterého beru s sebou už od narození do divadla i na natáčení. Věděla jsem, že ji můžu na natáčení nabídnout,“ říká.

I když hraje Naila kluka, stříhat ani nijak zasahovat maminka do vizáže dcery nemusela.„Nestříhala se, neměla ofinku, náušničky nemá. Takže v tom problém nebyl,“ vypráví Pfauserová, jak se svou šestnáctiměsíční dcerou fungovala na natáčení.

„Je to velká zodpovědnost mít vlastní dítě na natáčení. I když na ZOO byla skvělá parta, tak kdyby malá náhodou nebyla dobře naladěná, ve štábu by mi to odpustili. Opak je ale pravdou. Malá si natáčení užila, stále něco brebentila a chovala se jako největší profesionál. Přišly jsme tam a Naila se na všechny usmívala – pak se řeklo: akce – a ona si začala brebentit, jako kdyby si jela svůj text. Pak se řeklo: stop – a ona přestala. To se opakovalo při každé klapce. Bylo to kouzelný. Trošku se nám do toho herecky položila,“ smála se seriálová Marika.

5
fotek

Další články

Načítám