Hlavní obsah
Článek

Vypadalo to jako zlomyslný smysl pro humor, ale jednalo se o náhodu, protože otázky byly předtočené. V primácké vědomostní soutěži Kdo se ptá? si známé osobnosti vybírají diváky, kteří jim pokládají otázky. A některé jsou hodně kuriózní. Dojela na to moderátorka Daniela Brzobohatá (45), jež soutěžila společně se svým kolegou Alešem Hámou (51).

Pan Karel položil otázku, o které dopředu nevěděl, kdo na ni bude odpovídat. Jinak by to byl vskutku vypečený vtipálek. Daniela Brzobohatá se totiž u otázky hodně orosila: „Která Češka je zapsaná v Guinessově knize rekordů jako nejkrásnější Češka?“ zaznělo v otázce, kde dostala Brzobohatá na výběr z celé řady krásek.

Správnou odpovědí byla Taťána Kuchařová (36), na tu ale Daniela nevsadila a chybně označila Evu Herzigovou (51), což ji v soutěži stálo tři tisíce. Kuchařová je exmanželkou jejího současného muže Ondřeje Brzobohatého (41).

Vztah mezi ex je, mírně řečeno, stále ne úplně hezký, a tak se Daniela u otázky tvářila pochopitelně rozpačitě. Zapomněla také na to, že Kuchařová vyhrála v roce 2006 Miss World, a tudíž tento rok mohla být v knize rekordů zapsána jako nejkrásnější žena světa. Na to ale Daniela ani nepomyslela a raději vsadila na topmodelku Herzigovou. Na vtipné video a její reakci se podívejte ve videu.

5
fotek

Další články

Načítám