Hlavní obsah
Článek

Druhý večer v pořadí již třinácté řady StarDance se nesl v rytmech noblesního valčíku a smyslné samby, nechyběl ani energický jive. Stejně jako v předchozím kole se diváci už nemohli dočkat svých idolů, trefné poroty, pohotových moderátorů a v neposlední řadě také kostýmů. Ty letos lidé u obrazovek dost řeší.

Nejinak tomu jistě bude i druhý večer. „Všichni jsou skvělí, ale proč je oblékají do takových příšerných kostýmů?“ ptala se v diskuzi pod jedním z příspěvků na facebooku oblíbeného pořadu Marcela. Modely z dílny Romana Šolce rozdělují televizní národ na dva tábory. Části se líbí a prostě je neřeší a užívají si tanec, té zbývající jsou trnem v oku a nenechává na nich nit suchou.

„Ošklivé, nemoderní kostýmy z laciných látek se střihy, které jen kazí postavu tanečníků. Fialové pozadí znělky je také ošklivé,“ přitakala Eva, která nepatří mezi fanynky zmíněného kostýmního výtvarníka. Ten pro Patrika Hartla opět zvolil fialovou. A některým z dam opět neudělal dobrou službu, když jim modely deformovaly postavu. To kadeřníci a vizážisté odvedli opět skvělou práci.

Shoda nepanuje, ani co se porotců týče. „Pan Chlopčík mi nechybí. Asi jsem jedna z mála, kdo ho zrovna nemusel. Proto jsem se taky dívala na StarDance spíš sporadicky. Teď mám ale svého favorita jasného a doufám, že tam Ondra Ruml s Andreou Třeštikovou ještě několik kol zatančí,“ nechala se slyšet Petra. Pravda je, že se svým názorem byla v menšině.

Naštěstí pro ČT se nestalo, že by diváci kvůli absenci oblíbeného porotce na pořad zanevřeli. „Zdeněk Chlopčík ve StarDance chybí, jeho odstranění nechápu,“ vyjádřil svůj názor Tomáš. „Pana Chlopčíka oželím, i když ho mám ráda a moc mě bavil,“ doplnila ho Dana. „Přidejte Zdeňka do poroty! Musí to jít!“ trvala na svém Markéta. Ve finále drtivá většina taneční show sleduje i bez svého oblíbence.

O titul krále a královny tanečního parketu v letošním ročníku bojují herečka Lucie Vondráčková (44), která tančí s Lukášem Bartuňkem, kuchařka Chili Ta ThuyJakubem Mazůchem, hudebník Ondřej Ruml (43), který tančí s Andreou Třeštikovou, kickboxerka Martina Ptáčková (27) s Dominikem Vodičkou, herečka Jana Paulová, která tvoří pár s Robinem Ondráčkem, paralympionik Jiří Ježek (50) s Lenkou Norou Návorkovou, herec Oskar Hes (25) s Kateřinou Bartuněk Hrstkovou, spisovatel Patrik Hartl (48), který tvoří pár s Terezou Pruckovou, herečka Marta Dancingerová (33) s Martinem Prágrem a herec Filip Blažek (51) s Adrianou Maškovou.

Na všechny páry se podívejte v bohaté fotogalerii.

20
fotek

Další články

Načítám