Hlavní obsah
Článek

Vypadlík z Love Islandu Dušan Kajaba už na návrat Dominiky Alagii z ostrova nečeká. Zášť necítí a mladé krásce přeje ve vztahu s Danem štěstí. Na lásku nezanevřel a sám říká, že i on je hledání drahé polovičky nyní otevřený. Jak by měla jeho vyvolená vypadat? Na nadcházející partnerku má nevšední požadavek.

Po svém emotivním odchodu z reality show a návratu do Česka se Dušan nechal slyšet, že netrpělivě čeká na moment, až se mu z ostrova vrátí i Dominique (19). Pevně věřil, že po jejím návratu domů opět utvoří pár, ale poté schytal pořádnou facku. Ačkoli se s ním známá influencerka ve vile rozloučila se slzami v očích a zdálo se, že ji Dušanův odchod skutečně zasáhl, náhle našla sympatie v Danovi, s nímž v současnou chvíli tvoří pár. Dušan už v love story jako z americké slaďárny rozhodně nedoufá. Jak celou situaci vnímá?

„Co se týká Domi a Dana, je potřeba říct, že na ostrově je nutné, abyste si tam našli lásku, někoho, s kým si to dokážete v reálném životě představit. To, že to Domi neviděla se mnou a teď to vidí s Danem, je pochopitelné. On tam je, já ne. Uvidíme, zda jim to bude fungovat i po vile. Zdají se být šťastní, já jim to přeji. Nezlobím se na Domi, že se takhle zachovala,“ reaguje Dušan na svém instagramu.

Po odchodu z vily a zradě od Dominique si ale Dušan získal srdce tisíců fanynek… a i ony mají šanci! Dušan je hledání lásky stále otevřený. „Nejvíce jste se zajímali o to, zda už s někým randím, nebo o to, jak si mě žena získá. Momentálně nerandím s nikým, ale jsem svobodný a jsem otevřený novým vztahům,“ říká jednoznačně. Má ale speciální požadavek. „Čím si mě získá? Musí umět uvařit lepší segedín než moje máma,“ říká s humorem.

5
fotek

Další články

Načítám