Hlavní obsah
Článek

V zábavném pořadu Inkognito bylo pořádné horko. Libor Bouček (43) do něj totiž pozval královnu krásy, půvabnou blondýnku Justýnu Zedníkovou (22), která zasedla do křesla VIP hosta. Když měli pánové Ondřej Brzobohatý (41)Jakub Prachař (41) hádat společně s Richardem Genzerem (57) a jedinou dámou Petrou Nesvačilovou (38), o koho se jedná, neubránili se nejprve drobným rýpancům.

„Jo tak, takže modelka, která si někde střihla nějaký cameo (epizodní roli – pozn.),“ pronesl se zakrytýma očima a s lehkým despektem Ondřej Brzobohatý vůči modelce, která si střihla roli ve filmu Jedeme na teambuilding. To ale ještě netušil, kdo proti němu sedí.

„Je to Justýna Zedníková. Jasná věc. Modrý oči, takový hluboký…,“ hádal už správně Jakub Prachař, jenž si s misskou ve zmíněném filmu zahrál. Jakmile ji pánové uviděli, hned se pustili do flirtování.

„Ježiš, ta je krásná. Já to beru zpět, váš výkon byl fantastický. Já dokonce musím říct, že jsem si říkal, jestli bych vás neobsadil do jednoho ze svých muzikálů, pokud byste uměla trochu zpívat,“ vrkal Ondřej Brzobohatý.

„Než ze sebe vykodrcal tohle souvětí, chtěl jsem říct, že se bude klanět a nabízet různý věci,“ protočil oči Jakub Prachař. „Většinou si bere lidi stranou, dělá hrozně významnýho, sundá si brýle. No nic…,“ přisadil si Libor Bouček a popsal kamarádovu balicí taktiku. Co by na to asi řekla hudebníkova manželka Daniela Brzobohatá (45)? V muzikálu to ale s Justýnou asi nepůjde… Pěvecký talent totiž rozhodně nemá.

„Na zpěv stoprocentní hluchota,“ zhodnotila své pěvecké nadání kráska. „A nemohla by tady sedět se mnou?“ navrhl viditelně okouzlený a zjevně nepoučitelný Ondřej Brzobohatý možnost, že by v budoucích dílech Inkognita usedla vítězka soutěže krásy mezi hádající panelisty. Daniela zrovna nebyla přítomna, a tak si to mohl dovolit.

A Libor Bouček mu přání splnil, Justýna už minulý týden natáčela své první díly pořadu a skutečně zasedla vedle nadšeného Ondřeje. Snad tedy nebude Daniela moc žárlit, s jednou blondýnkou už Ondřej přece jen ženatý byl…

7
fotek

Další články

Načítám