Hlavní obsah
Článek

Reality show The Bachelor si získala diváky po celém světě. Po úspěšné slovenské verzi s názvem Ruža pre nevestu převzala koncept pořadu i Česká republika. Česká verze se na rozdíl od zahraničních produkcí zaměřuje na ženy, které se uchází o pana Božského.

Premiérová řada pořadu Bachelor Česko bude mít premiéru 12. listopadu na platformě Voyo a se zpožděním jednoho dne bude vysílána na televizi Nova. Natáčení probíhalo v luxusní vile na řeckém ostrově Rhodos. Provázet pořadem bude zkušená ambasadorka lásky Zora Hejdová, moderátorka známá například z reality show Love Island.

Bachelor Česko 2024: Účastníci

Kdo je pan Božský a ze kterých žen si bude vybírat nevěstu, bude divákům oznámeno již brzy.

Kde sledovat Bachelor Česko 2024: Voyo a TV Nova

Premiérový díl bude dostupný na platformě Voyo od 12. listopadu a se zpožděním jediného dne bude vysílán na televizi Nova. Nové díly budou vycházet pravidelně v úterý a ve středu na Voyo. Televizní diváci se nových dílů dočkají opět o den později než na placené platformě.

Pan Božský hledá nevěstu

Pan Božský bude vybírat z rozmanité sestavy žen, které podrobí nejedné zkoušce. O krůček blíže jeho srdci bude žena, kterou obdaří růží, ať už na tzv. ceremoniálu růží či na rande. Postupně bude adeptek ubývat. Finále se dočkají pouze dvě ženy, z nichž jedna je vyvolená.

Další články

Načítám