Hlavní obsah
Článek

Jinak poklidnou Výměnu manželek narušil ošklivý anonym. Maminka Andrea (34) žije s partnerem Tomášem (38) v Českých Budějovicích. Ač je stále na mateřské dovolené, tak i pracuje. Partneři vychovávají tři děti – skoro tříletého Danečka, sedmiletého Dominika a patnáctiletého Lukáše, kterého do vztahu přivedla maminka Andrea. Doma se partneři spíše míjejí, jelikož jsou oba hodně pracovně vytížení.

Andrea pojede díky Výměně až na severní Moravu do malé vesnice Guntramovice u Budišova, kde se jejím náhradním manželem stane Honza (42), jenž žije ve srubu s velkou zahradou. S manželkou Hankou (28), která míří do Českých Budějovic za Tomášem, mají dvouletého syna Jakuba, desetiměsíčního Radka a děti z předchozího vztahu.

K mamince Andree, která má v práci dvanáctihodinové směny, se během jinak pohodové Výměny dostane anonymní zpráva, kde se píše, že se ve skutečnosti doma vůbec o nic nestará a všechno dělá její nejstarší syn. Zpráva ji natolik namíchla, že se před kamerami neubránila vulgaritám. Ani náhradní manžel Honza, s nímž žije po dobu Výměny ve srubu na samotě, ji neuklidní. Andrea se mu svěří, že za anonymem nejspíš stojí její matka, s níž nemá idylické vztahy.

„Z toho je mi úplně špatně, vím, že to je určitě moje matka, závistivá bezpáteřní svi*ě je to, nikdo neví, že s mámou nemám pěkný vztah, moc se s tím nechlubím, ale to, že Lukášek dělá svačiny, pere, dělá obědy, večeře, to je pí**vina největšího kalibru, to nemá obdoby,“ neudržela emoce na uzdě Andrea, která je sprostá i před Honzovými malými dětmi.

„Ta zpráva je napsaná, jako kdybych ani nechodila do práce, jako kdybych se doma jen válela na prdeli. Omlouvám se před těmi kluky, ať si zacpou uši, ale to je fakt, jak ty vole, jako kdybych si od rána do večera honila k**du a nic nedělala,“ šokovala před kamerami Andrea. Na ukázku středeční Výměny manželek se podívejte ve videu.

Související témata:

Další články

Načítám