Hlavní obsah
Článek

Už brzy se na televizních obrazovkách televize Prima objeví nová reality hra Zrádci, kterou bude moderovat Vojtěch Kotek (36) a diváci ho poznají ve zcela jiné roli, než v jaké ho doposud měli možnost vidět.

„Ta show je prostě boží! Líbí se mi celý ten set-up, takže se těším a jsem zvědavý, co se vlastně stane. Je to hra, kterou tam ty lidi musí hrát. Musí ji hrát dobře a musí být chytří na to, aby ji hráli dobře. Mě strašně baví se koukat na chytré lidi, jak něco hrají, takže je to velmi vzrušující,“ uvedl Vojta Kotek.

Základním princem pořadu je zábavná hra Městečko Palermo usíná. Princip hry je jednoduchý – skupiny soutěžících plní denní úkoly, ale zásadní je, že každou noc skupina zrádců jednoho z účastníků ze hry vyloučí. Zbylí účastníci mají možnost hlasováním domnělého zrádce odhalit a toho ze hry vyloučit.

V psychologické hře se na začátku objeví 24 soutěžících a z toho několik známých osobností. Jako například modelka a účastnice Survivoru Andrea Bezděková (29). „V téhle hře si teprve člověk otestuje, jak dobrý lhář vlastně je. Já, když vědomě lžu a jde do tuhého, tak mi začínají cukat koutky. Na tom musím ještě zapracovat,“ řekla ke své účasti.

V pořadu se objeví také reportér a novinář Jan Tuna, ve hře přezdívaný Tuňák. „Když jsem viděl zahraniční verzi, úplně mě to vtáhlo do děje. Má to něco tak tajemného, sexy. Tohle je částečně také reality show, ale spíše strategická hra a v životě by mě nenapadlo, že mě to může takhle dostat,“ řekl ke hře.

Ve hře Zrádci nebude chybět ani youtuber a další účastník Survivoru Daniel Štrauch známý jako Gogo nebo Nicole Šáchová, která se objevila v České Miss.

Do hry míří také choreografka a profesionální tanečnice Leona Kvasnicová alias Qaša, pro kterou lhaní není překážka. Naciťovat lidské povahy pak bude herečka, terapeutka a kartářka Marie Fasarová. Unikátní reality hra Zrádci začíná už 22. září.

Další články

Načítám