Hlavní obsah
Článek

Nejstarší dcera monackého knížete Alberta II. Jazmine Grace (32) se nebojí žádných výzev. Talentovaná herečka a zpěvačka si teď vyzkoušela nový obor: stand-up, a to přímo na scéně prestižního Flappers Comedy Clubu v Los Angeles.

Románek nezůstal bez následků

Pokud vám jméno této knížecí dcery nic neříká, budeme se muset vrátit o několik desítek let nazpět, kdy byl Albert II. ještě svobodný mládenec. Tehdy měl několik románků, z nichž dva nezůstaly bez následků.

S americkou realitní makléřkou Tamarou Rotolo má tak dceru Jazmin Grace, jejíž otcovství uznal v roce 2006, a s letuškou Nicole Coste syna Alexandra (20). Dnes je kníže ženatý a s manželkou, kněžnou Charlene, má dvojčata Jacquese a Gabriellu (9).

Krok do neznáma

Jeho nejstarší potomek Jazmin Grace zkouší štěstí na umělecké dráze a vypadá to, že má našlápnuto ke slibné kariéře. „Odvážila jsem se vyzkoušet něco nového. Úplně poprvé jsem převedla pětiminutový stand-up,“ oznámila Jazmin Grace na svém Instagramu. Dodala, že je na sebe pyšná, a vyzvala ostatní ženy, aby se nebály nových výzev.

Irské kořeny

„Jaká radost být v místnosti plné komiček, které se navzájem podporují! Život je krátký, tak proč se neodvážit pustit se do něj s plnou vervou?“ Ve vzkazu se také diskrétně věnovala své monacké rodině a svým irským kořenům. A to z dobrého důvodu. Její babičkou z otcovy strany nebyl nikdo jiný než slavná hitchcockovská herečka Grace Kelly, jejíž předkové pocházeli z Irska.

Zároveň to tehdy byla malá ochutnávka svátku svatého Patrika, který se v Irsku slavil 17. března. Jazmin Grace využila také příležitosti a popřála otci k 66. narozeninám, které slavil shodou okolností v den jejího standupového debutu, tedy 14. března.

S otcem se vídá pravidelně

I když ji a knížete dělí oceán, Jazmin Grace je s ním v pravidelném kontaktu. A o tom, že má otce ráda a váží si ho, svědčí i její další vzkaz plný něhy, který mu poslala k loňským pětašedesátinám: „Vše nejlepší k narozeninám, táto. Mladý i v 65 letech! Můj drahý táto, Rybo se zlatým srdcem! “ napsala loni na Instagram.

Jazmin Grace vyrůstala se svou americkou matkou Tamarou Rotolo v Kalifornii stranou zájmu médií. A v tomto státě žije dodnes. Otce ale navštěvuje pravidelně, zejména v létě. Je si blízká nejen s ním, ale i s nevlastním bratrem Alexandrem. Mimochodem, i toho kníže uznal za vlastního až několik let po jeho narození.

Související témata:
Jazmin Grace Grimaldi

Další články

Načítám