Hlavní obsah
Článek

Třicetiletá Aline Limas se živila jako zdravotní sestra, ale dnes už fotí pro Playboy nebo na placenou sociální síť, kde vydělává slušné peníze. Navíc se jí podařilo zhubnout 25 kg a fanoušci jsou unešení z její proměny.

Ještě v roce 2017 vážila Aline 90 kg. Díky změně stravování zhubla na 68 kg a všimnul si jí i pánský magazín, který jí dal přezdívku nejvíc sexy zdravotní sestřička světa.

„Je neuvěřitelné, že mě časopis jako Playboy takhle vnímá. Vyměnila jsem stetoskop za foťák, ale nikdy by mě nenapadlo, že mě to posune tak daleko,“ přiznala brunetka.

Dvojnásobná maminka chtěla zhubnout hlavně kvůli svému zdraví a dětem, ale dodalo jí to sebevědomí a odvahu fotit a sdílet své sexy snímky.

Aline se vždycky ráda starala o druhé, díky sociálním sítím však našla novou vášeň, která ji aktuálně naplňuje. A je vděčná, že se jí dostalo uznání.

Ještě do února letošního roku působila jako vrchní sestra na pohotovosti. Náročné směny ji vyčerpávaly, přesto našla čas na tvorbu obsahu pro sociální sítě.

O měsíc později se začala focení věnovat víc, ale bohužel ji někteří kolegové v práci odsoudili. To ovšem vnímá jako znamení, že se rozhodla správně.

Přitom čtyři roky zpátky vypadala Aline úplně jinak, stravovala se velmi nezdravě. Díky dětem se ale přiučila něco o stravě a změnila i svůj jídelníček. Kila šla dolů sama, ale Aline chtěla také svaly, a tak přidala posilování. Na výsledek se podívejte níže.

Související témata:
Aline Limas

Další články

Načítám