Hlavní obsah
Článek

Poté, co v televizním rozhovoru zveřejnil, že má největší penis ve Velké Británii, prý denně dostává zprávy od žen. Lidé jej také začali poznávat na ulici, což přináší další příhody, s nimiž se čtyřicetiletý Matt Barr podělil. Londýňanův penis měří necelých 31 centimetrů.

„Je to nezvyklé, že jsou ze mě ženy tak nadšené,“ uvedl počítačový specialista. Denně mu prý napíše hned několik dam, on jim neodpovídá. „Myslím, že to není vhodné - ale jsem v pokušení,“ přiznal. Do pořadu This Morning, jak uvádí i Daily Mail, prý nešel kvůli tomu, aby si našel sexuální partnerky.

Mnoho divaček po sexu s Mattem však zatoužilo, a tak mu chodí pozvánky k nim domů. Co na tom, že jsou zadané, což bez skrupulí přiznají. „Možná mám přítele, ale ty jsi vždycky zvaný,“ slyšel už vícekrát. „Protože jsem větší než oni,“ říká a myslí partnery oněch svůdnic. Nezřídka jej lidé oslovují také přímo na ulici.

Velmi často mu chodí také prosby o fotky penisu a někteří lidé za ně dokonce nabízejí nemálo peněz, stovky liber, uvedl. „Přemýšlel jsem, zda to udělám, protože to jsou zajímavé peníze. Ale nechci se vydat touhle cestou, dostanu se tím k něčemu, na co nechci myslet,“ řekl Barr.

Související témata:
Matt Barr
Největší penis

Další články

Načítám