Hlavní obsah
Článek

Co by za tak pečující maminku některé děti na světě daly. Kelly Cunningham ze státu New York si vytvořila vlastní rodinu z realistických panenek, o které se stará, jako by to byly její vlastní a skutečné děti. A to nejen v soukromí, ale i na veřejnosti. Někteří lidé to nechápou. Obzvlášť pokud hračky třeba začne „kojit“.

Kelly zoufale touží po dětech, které ale naneštěstí nemůže mít. A tak si alespoň zčásti splnila svůj velký sen a stala se maminkou celé sbírce realistických panenek. Začalo to jedním miminkem, které si koupila k narozeninám. Dnes jich má sedm a utratila za ně v přepočtu 35 tisíc korun.

Pro panenky vaří umělé mléko nebo je kojí. Nad nevraživými nebo udivenými pohledy případných kolemjdoucích na ulici jen vrtí hlavou.

„Kdybych kojila skutečné děti, nikdo by se neodvážil na mě křivě podívat. Jsou to jenom panenky, proboha. Nikdy jsem nepochopila, co to lidi mají s ženskými prsy? Proč je vnímají jenom jako sexuální symbol,“ diví se sedmadvacetiletá brunetka.

Pochopitelně neprodukuje mléko, ale přesto si miminko přikládá k prsu. „Při kojení jde především o kontakt, přikládám si Adama třikrát denně na 30 minut a je to,“ uvedla o jednom ze svých „synů“, i když uznává, že ze začátku se na veřejnosti kojit styděla. Dnes ji ale vykulené oči okolí netrápí.

Na realistické panenky narazila Kelly náhodou. Udivilo ji, jak skutečně působí, a napadlo ji, že se jedna taková bude hodit na cosplay. Na tiktoku se totiž snažila prorazit jako kostýmová hráčka, ale nikdy nedosáhla velké slávy. Doufá, že se to s realistickými panenkami změní.

Svou „prvorozenou“ tak pořídila za úplně jiným účelem, ale nemohla si pomoct a musela se o ni začít starat jako o opravdovou. Její otec Kelly utvrdil v tom, že je normální v jejím věku toužit po dětech, a tak ji pojmenovala Jennifer Emily Cunningham.

„Nedokážu vysvětlit, jak se to stalo, ale najednou jsem na ni začala být fixovaná a strávila týden tím, že jsem jí kupovala oblečení a vlastní postel, kterou jsem dala vedle své,“ svěřila deníku The Sun.

Z lásky k panence se stala posedlost a vznikla poměrně početná rodina. Kelly dělá aktuálně maminku sedmi panenkám i přesto, že nemá práci. Obsah o panenkách jí na tiktoku vydělal dost na živobytí i na rozšíření kolekce.

„Už jako malá jsem snila o tom, že mě něco proslaví,“ přiznala Kelly. „Když jsem venku s panenkou, každý zírá, dokud mu nezmizím z dohledu,“ dělá si naděje, že jí to konečně se slávou klapne. A nám nezbývá než Kelly držet palce.

Související témata:
Kelly Cunningham

Další články

Načítám