Hlavní obsah
Článek

Trojnásobná maminka Erin Drotleff inspirovala nespočet lidí po celém světě svojí proměnou. Podařilo se jí přirozenou cestou shodit 63 kilogramů a vytřela zrak všem haterům, kteří jí krutě nadávali.

Rodačka z Dallasu byla už od dětství zvyklá na uměle zpracované jídlo, nezdravé svačinky a fast food. A to se brzy začalo podepisovat na její figuře. Ve škole jí děti dokonce vymýšlely kruté přezdívky jako slonice nebo velryba.

A protože narážky slýchala i doma, vyvinula se u ní porucha příjmu potravy. Neustále se snažila zhubnout, ale pokaždé prohrála bitvu s jojo efektem. A v dospělosti to nebylo o moc lepší. K tomu se přidaly zdravotní potíže.

„Byla jsem obézní. Měla jsem hrozné astma a často jsem vůbec nemohla popadnout dech. Bolela mě chodidla, záda. Mívala jsem silnou menstruaci a návaly. Trpěla jsem úzkostmi, depresemi, pořád jsem byla naštvaná,“ popsala svůj život před proměnou.

Bod zlomu přišel, když si na akci pro rodiče pořádané školou, kam chodí její děti, natrhla lýtko. Bez manželovy pomoci by se nedostala ani zpět do auta. A to byl moment, kdy si Erin uvědomila, že prostě musí zhubnout.

Trvalo tři měsíce, než se ručička na váze začala hýbat kýženým směrem. Erin se zaměřila na zdravou stravu a pohyb. Po pěti měsících zhubla sedm kilo a byla nadšená.

Začala sdílet své tipy na tiktoku, aby inspirovala druhé. Také sama vyhledávala podobné příběhy obézních žen. Zjištění, že v tom není sama, jí pomohlo.

A jak dnes vypadá její jídelníček? Den začíná zeleným smoothie a kávou. Snídá ovesnou kaši nebo vejce. K obědům a večeřím vždy připravuje maso například s rýží a zeleninou a vždycky si nechá místo na nějakou dobrotu po večeři, aby v noci nevymetala lednici.

„Pořád jídlo miluji, ale přistupuji k němu jinak,“ vysvětluje fitness influencerka. A dodává, že pohyb se stal nedílnou součástí její rutiny. Zpočátku to byla jen chůze, po půlroce se ale vrhla na posilování s váhami, které si nemůže vynachválit. Občas se donutí i běhat, i když to nemá moc ráda.

Kdysi emotivní jedlici, která se přecpávala, se podařilo zhubnout neuvěřitelných 63 kilogramů a vypadá jako úplně nový člověk. V lednu 2024 se stala online koučkou, aby mohla pomáhat ostatním a zlepšila finanční situaci rodiny.

„Náš dům zamořila toxická plíseň. Museli jsme se mnohokrát stěhovat, řešit právníky, finanční problémy, bylo to stresující. Říkala jsem si, že musím něco udělat,“ popsala začátek svého podnikání.

Lidem, kteří se snaží zhubnout, by Erin poradila, aby si věci zbytečně nekomplikovali. Aby se zaměřili na výživově plnohodnotná, zdravá jídla, cvičení a byli trpěliví. Na obdivuhodnou proměnu Erin se podívejte v naší galerii.

Související témata:
Erin Drotleff

Další články

Načítám