Hlavní obsah
Článek

Když Latiesha Jones začala mít finanční problémy, nejprve vzala práci jako sociální pracovnice, aby pomáhala druhým. Netrvalo ale dlouho a našla si mnohem výdělečnější brigádu. Zjistila, že lidé prodávají na internetu nejrůznější bizarnosti, od ponožek až po své pšouky. A rozhodla se k této komunitě přidat. Nyní si prodejem svých slin vydělá pořádný balík.

Kariéra jí sice vzkvétá a Latiesha je dobře zajištěná, ale rodina ji zrovna nepochválila. „Jediný, kdo s tím měl problém, byla moje máma, ale nikdy jsme si nebyly blízké, takže mě to nepřekvapilo,“ uvedla rodačka z Manchesteru pro NeedToKnow.

A pochopení nenašla ani u své osmdesátileté babičky. Ta byla Latieshou nejprve zklamaná, ale časem, když pochopila, že co její vnučka dělá, je bezpečné, se s její kariérou smířila.

Největší podporu našla Jones paradoxně ve svém partnerovi. Ten je prý jejím největším fanouškem. Otevřeně s ním hovoří o svých zakázkách a on s nimi nemá problém, což Latiesha vnímá jako zázrak.

Jiní muži online ji totiž hejtují, že by si měla najít skutečnou práci, a jen málokterý by podle ní měl pochopení, kdyby jeho partnerka prodávala sliny.

Dvaadvacetileté podnikatelce se podařilo prodat lahvičku slin i za 45 tisíc korun. To se nestává často, jednalo se o bohatého zákazníka, který byl ochoten zaplatit cokoliv.

A jaké bizarní žádosti už obdržela? „Nejnechutnější bylo, když po mně někdo chtěl zvratky. To jsem s díky odmítla poskytnout. Stejně jako exkrementy. Každý máme své limity,“ uvedla na pravou míru.

Co ale kromě slin neodmítne, je například použité spodní prádlo. Zákazníci si sami určí, jak dlouho ho má Latiesha nosit. Obecně platí, že čím déle, tím lépe. Obdobné to je i třeba s žínkou na mytí, ručníky, ložním prádlem apod.

Jones si vydělá v průměru mezi 181-300 tisíci měsíčně, ale na rovinu přiznává, že příjem není stabilní a musí se práci hodně věnovat. Neustále postovat nové věci na prodej a promovat je. Některý den vydělá tisíce a další nic. Rozhodně by ale neměnila.

7
fotek
Související témata:
Latiesha Jones

Další články

Načítám