Hlavní obsah
Článek

Čtyřiatřicetiletá Olivia Reed se podělila se světem o svůj příběh, který rozvířil vody internetu. Když se jí po šesti letech rozpadl vztah s mužem, uvědomila si, že je lesbička. Bezhlavě se zamilovala do starší partnerky Kelly, kterou si po pouhých třech měsících vztahu vzala. Kvůli věkovému rozdílu ale lidé často zaměňují Kelly za matku Olivie.

Olivia randila výhradně s muži, než poznala svou současnou manželku. Šlo podle ní o lásku na první pohled. Kelly je o 20 let starší než ona a lidi to většinou mate. Páru ale věkový rozdíl není na překážku.

„Už se nás v několika obchodech ptali, jestli jsme matka s dcerou,“ zvykla si Olivia. „Občas na nás zírají například v restauracích,“ přiznala pro Daily Mirror.

Seznámily se přes randící aplikaci a okamžitě přeskočila jiskra. Tehdy žily sedm hodin cesty od sebe, a tak si plánovaly třídenní rande. Brzy jim ale došlo, že jedna v druhé našla spřízněnou duši. Vzaly se po pouhých třech měsících vztahu.

Musely překonat mezigenerační rozdíly, jako například fakt, že Kelly vůbec neovládá moderní technologie, ale ani to je od vztahu neodradilo.

Pár sice neplánuje děti, ale rády by si spolu pořídily dům a cestovaly. Střípky ze svého vztahu sdílí na tiktoku, kde jsou celkem populární a dělí se o rady s páry, které to mají podobně jako ony.

5
fotek
Související témata:
Olivia Reed

Další články

Načítám