Hlavní obsah
Článek

Jednatřicetiletá Zoe Zwetsloot je jednou z žen, které dávají přednost přirozené kráse v plném rozsahu. Už celou dekádu nesáhla na holítko a ochlupení v podpaží si občas i obarví. Bohužel ji kvůli tomu muži často odmítají, Zoe na sobě ale nehodlá nic měnit.

Trojnásobná maminka otevřeně přiznává, že je její milostný život v troskách. Muži si stěžují, že je „příliš chlupatá“.

„Potkala jsem chlapy, kteří mi řekli, že se musím oholit, jestli s nimi chci být,“ popsala pro What’s The Jam, s čím se potýká.

A nejde jen o milostný život, ale i běžné životní situace. Pokaždé, když zvedne ruce a odhalí podpaží, někdo zírá nebo to komentuje. Dokonce i otec Zoe ji kvůli chlupům odmítá obejmout.

Při pracovních pohovorech raději podpaží neobnažuje, už se totiž stalo, že ji kvůli ochlupení nepřijali. Přitom Zoe sama si ani neuvědomuje, že je neoholená, nepřemýšlí nad tím, dokud jí to okolí nepřipomene.

Když začaly být poznámky druhých nepříjemné, Zoe se rozhodla podpaží obarvit. Najednou se lidé přestali ptát, zato poutala pozornost zvědavých dětí. Od té doby si chlupy barví pravidelně.

Rodačka z Aucklandu propaguje „body positivity“, na sociálních sítích nabádá ženy, aby svá těla milovaly se vším všudy. Sama na názory druhých nedá, s partnerem, který ji nepřijme, jaká je, se nezahazuje.

„Pokud je znechucený, pustím ho k vodě. Díky tomu udržuji jen vztahy založené na vzájemné podpoře a opravdovém souznění,“ dodala k tématu.

Související témata:
Zoe Zwetsloot

Další články

Načítám