Hlavní obsah
Článek

Člen královské stráže a britský voják Manuel Alcantara Turner byl korunován mužem Anglie. Dvaadvacetiletý mladík porazil před dvěma dny 12 dalších soutěžících, a bude se tak ucházet o titul Muž světa. A popravdě řečeno, vůbec se nedivíme, že zvítězil.

Manuela jste mohli zahlédnout mezi královskými vojáky na pohřbu královny Alžběty nebo při korunovaci Karla III. Jenže kdo by si ho v obří chlupaté hučce všiml, že? Členům královské gardy není příliš vidět do obličeje, což je věčná škoda. Pokud jsou totiž všichni takoví fešáci jako Manuel, má se Británie rozhodně čím chlubit.

Manuel pochází z Windsoru a k armádě se připojil v 16 letech. Sám říká, že ho to z chlapce změnilo v muže. Kromě královských ceremonií odsloužil dvě zahraniční mise v Keni a také pomáhá trénovat ukrajinské vojáky.

Soutěže krásy se účastnil úplně poprvé a výhru nečekal, i když se považuje za charismatického mladíka.

„Je to pro mě obrovská čest. Vážím si toho a doufám, že budu svou zemi reprezentovat důstojně,“ uvedl dojatě ke své výhře.

Co se týče jeho ambicí, modeling zatím není prioritou. Manuel chce nadále věrně sloužit své zemi. Za Anglii by dle vlastních slov položil život. Takoví patrioti se v soutěžích krásy moc nevidí, jen co je pravda.

A zatímco u nás se volí Muž roku dnes večer, Manuel už se jistě pilně připravuje na světové finále soutěže, které proběhne v listopadu ve Vietnamu. No, má docela slušnou šanci na výhru, co myslíte?

Související témata:
Manuel Alcantara Turner
Muž Anglie
královská garda

Další články

Načítám