Hlavní obsah
Článek

Bývalá kráska z obálek pánských časopisů včetně Playboye Nannette Hammond Loschiavo z amerického Cincinnati se podělila o drsnou zkušenost a pád na dno po rozvodu se svým zámožným manželem. Nannette, které se přezdívá máma Barbie, přišla podle svých slov o vše a ještě musí bojovat o syna, jehož její exmanžel umístil bez jejího souhlasu na vojenskou akademii.

„Byla jsem sedmnáct let maminkou v domácnosti a byla jsem zcela závislá na svém bývalém manželovi. Můj život byl ale ztělesněním pohádky. Žila jsem v krásném sídle, měli jsme další dva domy, v Miami a New Orleansu, měla jsem také několik luxusních aut a soukromé letadlo a mohla jsem jet kamkoli, kam jsem chtěla. Nikdy jsem se nemusela starat o to, kolik utrácím,“ popsala modelka, která nedávno oslavila padesátku.

„Měla jsem spoustu peněz, mnohdy jsem je investovala i za operace, abych si udržela svůj vzhled. Podstoupila jsem tři zvětšení prsou z plných céček na velikost H, zvednutí prsou, dala jsem si fazety, nechala vyplnit rty a pravidelně jsem si nechávala prodlužovat řasy, podstupovala jsem opalování sprejem. Měla jsem prostě prostředky, abych si mohla dopřát, co jsem chtěla, včetně zajištění toho nejlepšího pro svých šest dětí,“ pokračovala ve výčtu Američanka, která se ovšem po rozvodu setkala s tvrdou realitou. Nejhorší je pro ni ale podle jejích slov vědomí, že její vlivný muž odvezl jejich syna z domu a přestěhoval ho do Kentucky na Floridu bez jejího souhlasu. Syna navíc okamžitě zapsal na vojenskou akademii, což bylo podle jejího mínění učiněno bez ohledu na blaho chlapce.

„Můj syn byl odebrán z milujícího prostředí domova a umístěn na vojenskou akademii, míle daleko od svých sourozenců a všeho známého. Nepatří tam. Měl by být se svou rodinou, ne ve zkostnatělém vojenském prostředí, kde je izolován od těch, kteří ho milují,“ tvrdí Nannette, která se kvůli synovi s exmanželem i soudí. Nemá ovšem peníze, a tak se musí zastupovat u soudu sama.

„Soudní systém mě naprosto zklamal, můj syn mě potřebuje a já se ho nevzdám. Dělám všechno pro to, abych získala finance na boj za něj. Šla jsem do práce i v dešti a sněhu a teď jezdím pro Uber v pronajatém vozidle, jen abych si něco vydělala. Můj bývalý má peníze, moc a vliv, zatímco já nic z toho nemám, ale co mám, je odhodlání a láska matky k jejímu dítěti,“ říká bývalá modelka, které prý manžel nenechal nic, žádný dům, auto, a dokonce prý ani osobní věci. Nyní žije ve dvoupokojovém bytě.

„Nehty jsem si nenechala dělat roky, žádný botox, žádné výplně. Byl to obrat o sto procent, nenakupuji jako dřív a rozhodně nežiji jako dřív,“ říká Nannette, která si založila i sbírku na serveru GoFundMe, aby využila všechny dostupné zdroje v boji za svého syna. „Dělám to pro něj, dostanu ho zpět, ať to stojí, co to stojí,“ dodala odhodlaná matka.

3
fotky
Související témata:
Nannette Hammond Loschiavo

Další články

Načítám