Hlavní obsah
Článek

Influencerka Sophie Rain si létá po světě, navštěvuje soukromé ostrovy a válí se u bazénu. Život milionářky jí svědčí a o to víc si ho užívá, když ví, jaké to je na druhé straně barikády. Vyrostla totiž v mnohem skromnějších podmínkách.

Její rodina sotva vyžila, Sophie chtěla rodičům pomoct, a tak v 17 letech vzala práci servírky, aby přispěla do rodinného rozpočtu. Skutečná pomoc ale přišla zanedlouho poté, co se stala influencerkou.

S pomocí její sestry Sierry, která je také influencerkou, se Sophie stala opravdovou hvězdou instagramu, kde ji sleduje už 11 milionů lidí. I díky tomu měla možnost pomoci rodičům.

Nejprve jim koupila nové auto a lednici, později splatila vše, co její otec, který vede vlastní restauraci, dlužil na daních. A neváhá je rozmazlovat dál stejně jako své sourozence. Kromě sestry má ještě dva bratry.

„Moje rodina žila opravdu v nuzných podmínkách. Chodili jsme pro jídlo do potravinových bank,“ přiznala Sophie s tím, že si na nový život musela zvykat. Občas má stále pocit, že si tolik peněz ani nezaslouží.

Rodačka z Miami, jež aktuálně sídlí v Tampě, sice ráda rozhazuje a je schopná utratit i 673 tisíc korun za večeři pro své přátele, tvrdí ale, že si 70 % svých příjmů ukládá stranou.

„Jediné, co jsem kdy chtěla, je být schopná pomoct rodičům. V dospívání jsem viděla, jak živořili, nic z toho si nezasloužili,“ nechala se slyšet brunetka.

Sophie kromě jiného pronajímá svůj byt v Tampě a hledá dům v rodném Miami. Má na něj připravený rozpočet 56 milionů korun, a tak se snad zadaří. V budoucnu by ráda pořídila dům i rodičům.

Související témata:
Sophie Rain

Další články

Načítám