Hlavní obsah
Článek

Byla živa z hamburgerů, muffinů a hranolků, kvůli čemuž se projedla až k váze 181 kilogramů. Dnes byste to ale do pětatřicetileté Leah Hope Mancuso asi neřekli. Ženě se totiž podařilo během dvou let shodit více než polovinu své váhy, k čemuž jí dopomohla jedna nemilá zkušenost…

Leah se podle svých slov během života ve spěchu často obracela k rychlému občerstvení a nezdravým svačinkám, kterými se chtěla rychle zasytit. Postupem času byl ale přísun daleko větší než výdej a přibírání na váze nabralo na obrátkách.

Rozsah svého problému si ale plně neuvědomovala až do chvíle, dokud neodjela se sestrou a její rodinou na dovolenou do Disneylandu. „Zkoušela jsem si užít den v zábavním parku, ale bylo to strašné. Být tetou byla jedna z největších radostí mého života a nechtěla jsem o tuto zkušenost se svým synovcem přijít, takže jsem tam šla s vědomím, že to pro mě bude těžké. Během několika hodin jsem ale měla migrénu, bolely mě nohy, záda a hrozně jsem se potila,“ vzpomíná Leah.

„Nechtěla jsem žít život, kdy pro mě den na ‚nejšťastnějším místě na zemi‘ byl ve skutečnosti tím nejnešťastnějším,“ uvědomila si žena, která si po návratu domů v březnu 2022 řekla, že se musí něco změnit.

„Pohybovala jsem se co nejméně, protože každý krok byl pro mě zátěží. Bylo mi v mém těle čím dál tím víc nepohodlně a uvědomila jsem si, jak těžké je vše, co každý den dělám, v mé velikosti,“ dodala žena, které se s úpravou jídelníčku a cvičebním plánem podařilo během dvou let shodit téměř metrák.

Související témata:
Leah Hope Mancuso

Další články

Načítám