Hlavní obsah
Článek

Matka Courtney Tillia (37) je vdaná více než deset let a stále ji těší, když jí opačné pohlaví zvedne ego. Podle ní by to nemělo být odsuzováno, ale naopak by partneři měli být potěšeni, když jsou jejich polovičky zahrnovány komplimenty. Manželé by prý měli být poctěni, když jiní flirtují s jejich manželkami.

„Myslím, že je velmi zdravé, když se vdané ženy stále cítí žádané a chtěné. Všechny toto chceme, ale často se za to stydíme,“ říká učitelka z Los Angeles, která se stala modelkou.

Courtney vzpomíná na situaci, kdy byla Ayesha Curry (manželka NBA superhvězdy Stephena Curryho) kritizována za to, že naznačila touhu po mužské pozornosti, přestože je vdaná. „Říkala jsem si, že má odvahu říct a přiznat to, co mnoho žen neudělá,“ vysvětluje.

„Je povzbudivé a příjemné být žádán, dostávat komplimenty, a dokonce flirtovat. To ničemu neubere z vašeho vztahu, pokud jsou všechny strany sebevědomé a skutečně chtějí to nejlepší pro všechny zúčastněné. Když se každý cítí sebevědomě a žádán, energie mezi vámi je jednoduše lepší,“ myslí si kráska s tím, že její manžel to kvituje a nikdy nežárlí.

„Můj manžel považuje za skvělé, jak jsem žádána. Když mě někdo osloví, tak z toho má radost a je rád, že zrovna já jsem jeho manželka. Vždycky říká: Nerozumím žárlivosti. Vždycky se vracíš domů ke mně. Co je na tom k žárlení. To oni by měli být žárliví,“ směje se Courtney.

Ona a její manžel jsou vděční za to, že se mají, a jejich vztah je postavený na vzájemném respektu a podpoře. Žárlivost je u nich nepředstavitelná, a když vidí, že to ostatní nechápou, považují to za úsměvné.

4
fotky

Další články

Načítám