Hlavní obsah
Článek

Josie Varela z Los Angeles bojovala s obezitou celý život, v nejtěžším období vážila 146 kilo. Po bolestivém rozchodu se však sebrala a pomstila se svému ex, který ji opustil, tím nejlepším způsobem. Zhubla 69 kilo a je naprosto k nepoznání.

Už na škole Josie kvůli váze šikanovali. Děti si z ní utahovaly a krutě jí nadávaly. V dospělosti to nebylo o moc lepší, muži Josie kvůli váze odmítali. V klubech byla vždycky jediná, koho nevyzvali na parket, zatímco kamarádky tančily.

V nešťastném vztahu se pak začala přejídat nezdravým jídlem. Ve fast foodu jedla i čtyřikrát za den a zostuzená schovávala obaly od jídla v autě. V lednu 2018 se ručička na její váze vyšplhala na 146 kg. Josie tehdy nosila velikost XXXXL.

V té době se s ní také rozešel přítel a to ji konečně nakoplo něco se sebou udělat. Chtěla zhubnout, aby se pomstila svému ex. A že se jí to podařilo!

„Začala jsem denně chodit do fitka. Pak jsem běhala a jezdila na kole, když udeřil covid. Teď mám 76 kilo a vejdu se do velikosti M. Baví mě být aktivní, jsem zdravá a jídlo si víc užívám,“ popsala pro Daily Mail.

Tehdy se také seznámila se svým současným manželem Eliasem. Toho poznala v době, kdy nikoho nehledala a soustředila se na sebe. Elias ji podpořil v průběhu proměny a před rokem si řekli své ano.

Jakmile se fitness centra po pandemii opět otevřela, Josie se stala fitness koučkou, aby mohla pomáhat druhým. „Jsem na sebe nesmírně pyšná, ale je mi líto té dívky, kterou jsem bývala. Ženy mi píší, jak je inspiruji,“ popsala svou motivaci Josie.

Na závěr dodala, že hubnutí není jen o úbytku váhy, ale hlavně o cestě k sebelásce a upřednostnění vlastního zdraví. Na chvályhodnou proměnu Josie se podívejte v naší galerii.

10
fotek
Související témata:
Josie Varela

Další články

Načítám