Hlavní obsah
Článek

Jacqueline Hooton ze Sussexu bere sledujícím na sociálních sítích dech tím, v jaké je formě. V 61 letech uzvedne dvojnásobek své váhy a k posilování inspiruje ženy každého věku. Navíc když vyrazí ven se čtyřiadvacetiletou dcerou, lidé si myslí, že jsou dvojčata.

Ačkoliv trpí artrózou, Jacqueline stále působí jako osobní trenérka. Často sdílí svoje snímky v plavkách, aby se pochlubila formou a inspirovala.

Zároveň promuje tzv. aktivní stárnutí. Podle ní je nejdůležitější mít silné a zdravé tělo. Se striemi nebo celulitidou si hlavu neláme.

Jacqueline oslavuje své tělo, díky kterému dokázala skvělé věci, ale také překonala mnoho útrap. „Několik potratů, povislá kůže po pěti těhotenstvích a porodech, třikrát operované rameno, artróza, benigní tumor v zádovém svalu,“ vyčetla, čím vším prošla.

„Žádné tělo není dokonalé. Dokonalost je relativní. Znamená to být bez nemocí? Bez nedokonalostí? Nebo to, že se s nimi smíříte?“ zamyslela se influencerka.

Svého těla si nesmírně váží a k tomu inspiruje druhé. Tisíce sledujících jí píší obdivné komentáře s tím, že by v jejím věku chtěli být jako ona.

A pyšné jsou na svou maminku i její děti. Když se Jacqueline podělila o snímky s dcerou Saffron, fanoušci nestačili žasnout. Nejen že jsou si velmi podobné, ale podle mnohých vypadají jako sestry.

Je pravda, že Jacqueline působí i v obličeji velmi mladistvým vzhledem. Spokojenost s vlastním tělem jí opravdu sluší, jak se můžete přesvědčit sami v naší galerii.

Další články

Načítám