Hlavní obsah
Článek

Nina Cash je jednou ze sedmi vítězek, které Sports Ilustrated zahrnulo v květnovém vydání u příležitosti 60. výročí značky. A v modelingovém showbyznysu od té doby budí celkem rozruch.

Aby také ne. Sedmapadesátiletá diplomatka, která sice v mládí koketovala s modelingem, ale pak upřednostnila kariéru a rodinu, vypadá na mole naprosto fantasticky.

Dát modelingu druhou šanci se rozhodla v roce 2022, kdy se přihlásila do výběru Sports Ilustrated.

Nina si myslí, že je velmi důležité, aby se v průmyslu objevovaly ženy každého věku, s nejrůznějšími figurami. Boří se tím zastaralé standardy krásy. Ženy, které to vidí, si pak víc věří a lépe se přijímají takové, jaké jsou.

Cash sama o sebe pečuje. Má striktní cvičební režim. Pravidelně jezdí na rotopedu, chodí a tančí. Také dbá na to, aby měla dostatek kvalitního spánku a řádnou, výživnou snídani. Trpí cukrovkou typu 2, takže je pro ni zdravá strava prioritou.

Nina se stárnutí nebojí, změny vzhledu se snaží vnímat pozitivně. Šediny si odmítá barvit a nutno podotknout, že jí dodávají šmrnc.

Místo aby se zabývala tím, co na sobě nemá ráda, soustředí se na životní zkušenost a osobní růst. Pečlivě o sebe dbá a je aktivní.

„Pamatujte si, krása má mnoho podob. Není jedna správná definice krásy,“ vzkázala modelka těm, co mají problémy se sebeláskou.

Související témata:
Nina Cash

Další články

Načítám