Hlavní obsah
Článek

Modelka a televizní osobnost Edith Aguirre se konečně vykašlala na barvení vlasů. Stříbrné pramínky zdobily její hřívu už v dospívání, a tak své lokny od té doby barvila na tmavou. Po 43 letech se ale rozhodla dát průchod přirozené kráse. A lidé nepřestávají žasnout.

Bylo to před maturitním plesem, kdy se Edith rozhodla poprvé obarvit. Od té doby to dělala pravidelně každé dva týdny. Nechtěla být šedivá. V 61 letech se ale rozhodla, že toho má dost.

Na sociální síti se podělila o fotky z minulosti, kdy jí bylo kolem čtyřiceti a barvila si vlasy na hnědo. K tomu se zvěčnila nyní se šedivými vlasy. Fanoušci zůstali v úžasu. Podle nich vypadá Edith mladší než tehdy.

„Lituji, že jsem se celé ty roky barvila,“ přiznala hvězda reality show Golden Bachelor. Ta sice v americkém pořadu nenašla lásku, ale podle komentářů na sociální síti nemá o nápadníky nouzi.

„Normálně jste omládla!“ vzkazují Edith. „Jste tak krásná a máte styl,“ nešetřili lichotkami.

Většina fanoušků se shoduje, že je se šedivou kšticí bývalá modelka o to zajímavější, a moc jí fandí. Její proměnu můžete posoudit sami v naší galerii.

Související témata:
Edith Aguirre

Další články

Načítám