Hlavní obsah
Článek

O tom, jak jeden večer může zcela změnit váš přístup k životu, ví své jednatřicetiletá Britka Katy Bampton. Ta pracovala jako učitelka, ale jednoho dne kývla na nápad přátel vyrazit na swingers party. To, co zpočátku brala spíš jako povyražení, se nakonec stalo její vášní a život se jí následně obrátil naruby. Z Katy se stala sexuální koučka a navíc objevila taje polyamorie.

Její vztahy jsou ovšem pro běžného člověka vyznávajícího standardní manželství či partnerství pořádně zamotané… „Bývala jsem učitelkou a rodiče dětí, které jsem hlídala, mě jednou vzali na swingers party. Můj současný manžel Rob tam byl také, ale v té době jsme se jen pozdravili. Poslali jsme si zprávu a naše první rande byl let horkovzdušným balonem,“ začíná vyprávět Katy.

„Rob mě požádal o ruku po šesti týdnech a my věděli, že nás čeká jedinečná jízda. Cítili jsme k sobě jiné pouto a hned jsme věděli, že to nebude nejkonvenčnější manželství. Po čtyřech měsících jsme náš vztah otevřeli,“ svěřila se Katy, která se s jiným párem - Willem Sigleyem (30) a Danitou Reid zvanou Dee setkala po pěti měsících manželství. Okamžitě prý cítili spojení. „Will byl první kluk, kterému jsem se mohla pohodlně otevřít, protože v mládí jsem měla spoustu nezdravých sexuálních zážitků, ale s nimi jsem se cítila v bezpečí,“ pokračovala mladá žena.

V pohodě s tím byl i Rob, který měl sám v životě na tisícovku sexuálních partnerek a navíc se věnuje tvorbě pro dospělé. Manželi jsou nyní už přes dva roky. Will se k nim nakonec i nastěhoval. Zanedlouho ale Katy potkala dalšího muže, jehož nazývá svým přítelem, ale nechce sdělit jeho jméno. „Will a Dee jsou pouze spolu a se mnou, ale Rob a já jsme se otevřeli tomu, že budeme mít další partnery. Jsme polyamorní a máme tolik lásky, o kterou se můžeme podělit s ostatními. Jsem také v dalším vztahu s jiným mužem, který je se mnou v monogamii a Rob má pár přítelkyň na částečný úvazek,“ směje se Katy.

„Náš vztah jsme otevřeli celkem brzy, ale je to to nejlepší z obou světů, je to jako nikdy nekončící líbánky. Nemusíme skrývat pocity, které by byly jinak vnímány jako podvádění. Být otevření znamená, že můžete mít všechno a každý s tím souhlasí,“ říká. Pro Katy byly přitom propletené vztahy tou nejlepší školou v oboru, jemuž se nyní věnuje a nyní je schopna se ve vztazích orientovat a radit ostatním. „Sama jsem měla mentory, koučování a hodiny jsem si o této tematice četla, abych byla tam, kde jsem dnes. Nestane se to přes noc,“ hájí svou profesi Britka.

Související témata:
Katy Bampton

Další články

Načítám