Hlavní obsah
Článek

Sportovní den její dcery se pro osmatřicetiletou Katie Hannaford změnil v peklo. Když při závodu před dvěma roky zakopla a přistála na obličeji, z šatů jí vykouknul celý zadek. Její pozadí v tangách pak obletělo svět a Katie je teď nesmírně populární. Nahánějí ji muži až z opačného konce zeměkoule.

I po dvou letech dostává denně třeba 20 zpráv od obdivovatelů. Svých několik sekund slávy si Katie užila v červnu 2022, když se účastnila sportovního dne, který pořádala škola její mladší dcery. Po řádném pádu se rozhodla, že už nikdy žádný závod nepoběží.

Video, které ten den vzniklo, obletělo svět a Katie proslavilo. Lidé ji kvůli tomu dodnes zastavují, dokonce ji prý poznal někdo na dovolené v Turecku. A s online seznamkou se rozhodně obtěžovat nemusí, muži ji i bez ní bombardují zprávami.

„Je neuvěřitelné, kolik zpráv denně dostávám. Kontaktují mě muži z Brazílie, Kanady, Ameriky. Zdá se, že mají opravdu zájem. Ptají se, jestli ta z toho videa jsem já, a skládají mi komplimenty. Často také chtějí, abych si založila OnlyFans, což teda rozhodně neplánuji,“ uvedla dvojnásobná maminka pro Wales Online.

Pozvání na večeře od pisatelů zásadně odmítá a trapasu se dodnes směje. Nikdy jí prý nebylo trapně, naopak si myslí, že jí zážitek zvedl sebevědomí.

Her u dcery ve škole se prý do té doby neúčastnila, protože si nevěřila. Když se konečně odhodlala, její zadek obletěl svět.

„Naučilo mě to jedno. I když se vám stane něco komického, nezáleží na tom, máte aspoň zážitky. S dcerami se tomu dodnes smějeme,“ vzpomíná na zážitek v dobrém Katie.

Související témata:
Katie Hannaford

Další články

Načítám