Hlavní obsah
Článek

Internetovým trollům se zkrátka nezavděčíte. Buď jste moc tlustí, nebo hubení, hateři si vždycky něco najdou. Influencerka Clara Dao si s nimi kvůli své postavě užívá své. Drobná dívka se ale nenechá odradit, krása má podle ní totiž mnoho podob.

Dao, která se sama nazývá „bojovnicí za hubené a ploché“, tvrdí, že nemusíte mít křivky tvaru přesýpacích hodin, abyste byli sexy.

Hodně otvírá téma body shamingu a body image, ostatně má s tím své zkušenosti. Ačkoliv jí většina lidí fandí, trollové umějí být o to víc krutí.

„Nechápu, kde bereš takové sebevědomí, když vypadáš jako žehlicí prkno,“ vzkázal jí jeden takový.

Zbytečný komentář šokoval Clary sledující, kteří se jí začali hned zastávat. Mnohým influencerka totiž dodala svým přístupem sebevědomí. Většinu pak podobné hejty už zkrátka nudí.

Clara si myslí, že právě sebevědomí je to, co dělá lidi sexy. Dodává podle ní člověku jiskru. Sama se nebojí předvést tělo v bikinách nebo spodním prádle, aby oslavila svou krásu.

„Nikdy jsem si nevěřila víc,“ nechala se slyšet brunetka. „Je mi úplně jedno, co si o mně myslí druzí, je to jen odraz jejich vlastní frustrace. Nenechám si názory ostatních za*írat hlavu. Moje tělo je krásné a je mi tolik drahé,“ uzavřela jeden se svých pozitivně laděných příspěvků.

Dao nebývala vždy tak sebevědomá. Byly doby, kdy se za sebe styděla a v plavkách by nevyšla. Pak ale začala přemýšlet jinak a změnila přístup k sobě samé. Dnes má sebevědomí na rozdávání a inspiruje druhé.

Další články

Načítám