Hlavní obsah
Článek

Carolyn (32) a Drew (35) Fultzovi jsou spolu už deset let a stále se setkávají s narážkami na svůj vzhled. On je statný a vysoký, ona malá a drobná, s dětským obličejem. Většina lidí si myslí, že jde o otce s dcerou. Oni trvají na tom, že jsou ten nejideálnější pár na světě.

„Lidé si myslí, že vypadám jako jedno z jeho dětí,“ řekla Carolyn, která vypadá velmi mladě. Přitom svatbu mají už dávno za sebou, a dokonce porodila tři děti.

Maminka otevřeně přiznala, že je to pro ni občas náročné. Lidé poukazují na její dětský obličej a plešatou hlavu jejího manžela. V kombinaci s jejich výrazným výškovým rozdílem na první pohled opravdu nevypadají jako pár.

„Drew měří téměř 198 centimetrů a já jen 164 centimetrů. Takže ty lidi vlastně chápu,“ směje se trojnásobná maminka, která se vše už naučila brát s humorem a na Instagramu pravidelně sdílí video sebe i manžela.

„K záměně může dojít v těch nejneočekávanějších chvílích. Pravděpodobně se to stává častěji, než si uvědomujeme. Řekla bych, že se nás na to ptají každých pár měsíců,“ řekla Carolyn. Prý je jedno, jestli je člověku 20 nebo 60, ptají se na to všichni a všude.

„Na začátku jsem se cítila trochu nepříjemně, ale jsme spolu tak dlouho, že už mi to přijde jako běžný vtip. Dřív jsem měla pocit, že musím někomu něco dokazovat, ale čím jsem starší, tak beru svůj mladistvý vzhled jako výhodu,“ vysvětluje.

Od té doby, co sdíleli video, kde si dělají legraci z celé situace, se setkali se stovkami komentářů od ohromených uživatelů sociálních sítí. Roztomilý klip, který se stal virálním, nasbíral více než astronomických 15 milionů zhlédnutí za pouhé tři dny.

Jeden fanoušek na Instagramu byl v šoku, když se dozvěděl o jejich vztahu: „Ty nejsi jeho dítě? To není možné!“ Další byl stejně ohromený: „Brácho, ta holka vypadá na 16 let!“

„To je doslova tvůj táta,“ přidal se další. Naštěstí pro ně jim mnoho lidí fandí a postavili se proti trollům.

Další články

Načítám