Hlavní obsah
Článek

Lauren Harkins se proslavila online, protože otevřeně hovoří o svém panenství. Je jí třiatřicet a nikdy neměla sex, dokonce nebyla ve vážném vztahu. Za své rozhodnutí počkat si do svatby to na sítích schytává od haterů, Lauren se ale brání, že je takhle spokojená.

Blondýnka tvrdí, že má vysoké nároky a nehodlá dělat kompromisy. Proto se nespokojí jen tak s nějakým mužem. Internetoví trollové si ale myslí, že je moc vybíravá, a nemohou skousnout, že je Lauren ve svém věku stále panna.

„Není to tím, že bych nenáviděla muže,“ bránila se nařčení v jednom ze sdílených videí. „Někteří z mých nejbližších přátel jsou muži. Jednoduše jsem ještě nenašla toho pravého. A můj život mi vyhovuje takový, jaký je. Takže nikoho nehledám,“ dušuje se.

Mezi sledujícími má Lauren pochopitelně mnoho obdivovatelů, kteří cení její morální hodnoty. Myslí si, že ji muži hejtují právě proto, že nehodlá slevit ze svých nároků.

Ozvalo se také mnoho jejích vrstevnic a vrstevníků, kteří jsou na tom se sexem obdobně a nebojí se na toho pravého nebo pravou počkat. Jedné z komentujících bylo dokonce 38, když přišla o panenství.

A jak to vidíte vy? Přijde vám rozhodnutí Lauren obdivuhodné, nebo spíš trochu ujeté? Hlasujte v naší anketě!

Myslíte si, že je úctyhodné být ve 33 panna/panic jako Lauren?
Ano, je hezké, že má zásady.
35,2 %
Je to dost divné.
13 %
Chudák holka, neví, o co přichází.
51,8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 7153 čtenářů.
Související témata:
Lauren Harkins (influencerka)

Další články

Načítám