Hlavní obsah
Článek

Když si mladá podnikatelka Nikeisha Lightfoot (18) poprvé objednávala kebab k večeři, ani netušila, že se z toho vyklube láska. Jídlo jí totiž přivezl Dimitrios Fotis (60), který ji okouzlil natolik, že už jsou dva roky spolu.

Pár z britského Great Yearmouth se setkal v roce 2022 a od té doby jejich vztah jen kvete. I přes kritiku okolí kvůli jejich velkému věkovému rozdílu si trvají na tom, že jejich láska je skutečná.

„Přála bych si, aby lidé věděli, že láska není věkově omezena,“ řekla pro What's The Jam podnikatelka Nikeisha. „Prostě jsme se zamilovali, není v tom žádný háček. Věděla jsem, že je ten pravý hned, když jsme se poprvé setkali a prohodili pár slov. Starší muži jsou prostě zkušenější,“ dodala.

Jejich příběh sdílela ve videu na TikToku se svými 60 000 sledujícími a vysvětlila, že většinu nocí objednávala jídlo kvůli tomu, že měla dvě práce – jako uklízečka a v čínské restauraci. „V poznámce jsem vždy uvedla, aby zavolal až bude venku, protože bylo pozdě, já bydlela v horním patře a měla jsem mladší sourozence,“ vysvětlila s tím, že si pro kebab chodila před dům. Od té doby na sebe pořád naráželi na ulici.

Jednoho večera šla do obchodu a spatřila Dimitriose, jak čeká nedaleko s donáškou pro někoho jiného. Ona ale nebyla ve své kůži, byla v pyžamu a vypadala neupraveně. On se jí ale zeptal, jak se cítí, a poradil jí, aby si udělala speciální citronový čaj.

„Protože jsem zapomněla, jaký čaj si mám udělat, rozhodla jsem se mu napsat. Nejdřív jsme se spolu bavili přes WhatsApp, pak šli ven, abychom se trochu poznali, a teď už to jsou dva roky,“ řekla Nikeisha. Jsou prý nejlepší kamarádi a společně si užívají život.

Související témata:
Nesourodé páry

Další články

Načítám