Hlavní obsah
Článek

Krásná Jenna Jean si myslela, že její přítel je agentem FBI, ale pravda byla úplně jiná. Když zjistila šokující skutečnost, rozhodla se o ni podělit na svém TikToku. Ve svých videích popsala celý příběh plný nečekaných zvratů.

„V roce 2021 jsem se rozhodla poprvé vyzkoušet seznamovací aplikaci a potkala jsem někoho, o kom jsem si myslela, že bychom si mohli rozumět,“ vzpomínala Jenna. „Celou dobu, co jsme spolu chodili, tvrdil, že pracuje pro FBI,“ dodala.

Po šesti měsících jí její Romeo najednou oznámil, že se stěhuje do Washingtonu D.C. Důvodem měl být prý výcvik FBI. Vzhledem k tomu, že byli zamilovaní, pokusili se o vztah na dálku. Ten ale nefungoval, tak se rozešli a každý šel svou cestou.

„O šest měsíců později mi zavolal a popsal tajnou misi a informoval mě, že ho už nebudu moci zastihnout na jeho současném čísle,“ začala vyprávět Jenna celý příběh. „Cítila jsem, že je něco špatně. Měla jsem divné tušení, a tak jsem začala pátrat. Tehdy jsem pochopila, že mé emoce mě naprosto zaslepily,“ vysvětluje.

Brunetka sdělila své podezření kamarádovi, který pracoval pro americkou zpravodajskou službu. Ten zoufale hledal profil jejího ex v databázi, ale nebyla po něm jako agentovi FBI žádná stopa ani záznam.

O tři roky později byla Jenna pozvána do podcastu The Dating Detectives, kde jí moderátor, soukromý detektiv, řekl, že jí může poskytnout informace, aby pátrání mohla uzavřít. O několik týdnů později obdržela e-mail od vyšetřovatele, který ji informoval o tom, co zjistil. „Můj mozek pracoval na plné obrátky. Domluvili jsme si hovor za 30 minut, abychom to všechno probrali, a já byla úplně mimo,“ řekla Jenna, která nemohla uvěřit tomu, co se dozvěděla.

Když Jenna zvedla telefon, její podezření se konečně potvrdilo – její bývalý partner nebyl u FBI. „Ve skutečnosti nikdy neprošel ani výcvikem FBI. V jeho minulosti nebylo absolutně nic, co by ho spojovalo s FBI. Když se podívám zpět, ignorovala jsem spoustu varovných signálů,“ vysvětlila kráska.

„Nebyl podvodníkem v tradičním smyslu. Nevzal mi peníze ani nepotřeboval místo k bydlení. Měl svůj vlastní byt a za vše platil sám. Zdá se, že lhal jen pro ten pocit vzrušení,“ řekla.

„Vždy byl velmi tajnůstkářský, ale jasně si pamatuji, že jsem viděla životopis a motivační dopis pro FBI na ploše jeho počítače, skoro jako by chtěl, abych to viděla. Neměl žádné sociální sítě ani přátele, se kterými bych se mohla setkat. Tvrdil, že všichni jeho přátelé jsou na misích s armádou,“ dodala s tím, že zřídka sdílel jakékoli podrobnosti o své práci.

Soukromý detektiv z The Dating Detectives jí řekl, že neměl žádnou pracovní historii kromě toho, že byl v armádě. Což bylo dávno předtím, než se setkali. Nicméně bizarní příběh tím nekončí – díky svým virálním videím na TikToku se Jenna dokázala spojit s dalšími ženami, které také naletěly na jeho lži.

„Jedna dívka mě našla poté, co jsem sdílela svoji zkušenost na TikToku. Řekla mi, že v době, kdy mi tvrdil, že je na výcviku, žila ve Washingtonu D.C. Šla s ním na dvě rande a také jí říkal, že pracuje pro FBI a je v utajení. Takže stále točil stejnou lež,“ diví se Jenna, která našla další ženu z Floridy, která má s tímto mužem stejné zkušenosti.

Navzdory tomu, že Jean sdílela svůj příběh, tato žena ve vztahu s podvodníkem pokračovala. „Ukazuje to, jak manipulativní může být. Bůh ví, co všechno jí nalhal,“ dodala žena, která doufá, že takového podvodníka už nikdy v životě nepotká. Pořád nemůže pochopit, proč si vše vymýšlel a k čemu mu celá lež byla.

Související témata:
Federální úřad pro vyšetřování (FBI)

Další články

Načítám