Hlavní obsah
Článek

TikTokerka Julia Zelg se dočkala velké pozornosti poté, co si vzala o 37 let starší ženu. S Eileen de Freest se potkaly na Tinderu v roce 2019, o rok později už slavily svatbu. Vztah jim bohužel nevyšel a nyní procházejí rozvodem.

Julia se však dušuje, že to není kvůli velkému věkovému rozdílu. „S tím to ve skutečnosti nemá nic společného,“ uvedla dívka s tím, že manželství zničila exmanželčina minulost. „Když jsem si svou ženu brala, hodně věcí jsem nevěděla. Měla kriminální minulost, několikrát ji zatkli, používala několik jmen,“ vyjmenovala Julia.

Dle svých slov souhlasila, že Eileen bude finančně podporovat, ale postupem času se cítila jen využívaná. „Několikrát jsem si musela půjčit, abych ji dostala z vězení a abych zaplatila drahé právní poplatky. Když jsem ji požádala, aby si našla práci, aby mi finančně pomohla, odmítla,“ tvrdí Zelg.

Ačkoli prý šlo o těžký rozchod, ženy zůstaly přítelkyněmi. „Téměř nikoho ve Velké Británii nezná a je jí přes šedesát let, nemůžu ji tak opustit. Náš rozvod stále probíhá, ale jakmile to skončí, nebudeme mezi sebou mít žádné úřední ani finanční pouto.“

S exmanželkou otevřely svůj vztah polyamorii, to však Julii nevyhovovalo. Právě v té době potkala svého budoucího partnera, tentokrát muže, jenž je stejně jako Eileen šedesátník. Jde o šestašedesátiletého londýnského podnikatele Keita. Setkali se v bistru. „Rekonstruoval dům v mém sousedství. Hned jsme si sedli, protože jsem oba fanoušci Chelsea a jsme si velmi podobní, věkovému rozdílu navzdory,“ řekla Julia.

„Milovali jsme se už dříve, ale vztah jsme začali brát mnohem seriózněji poté, co jsem požádala o rozvod. Nikdy mě do toho netlačil a vždy mi říkal, že je v pohodě s tím, že mám otevřené manželství. Ale myslím si, že uvnitř chtěl, abychom byli spolu. Poté, co jsem požádala o rozvod, jsme se rozhodli mít monogamní vztah. Jsme spolu šťastní a kompletní.“

Rodina Julie ani tak nebyla překvapená z věku jejího partnera, jako spíš z toho, že je to muž. Dříve měla vztahy jen se ženami. „Ale jakmile Keitha poznali, pochopili, proč ho tak miluji,“ dodala.

Související témata:

Další články

Načítám